Mahallenizde Mutlaka Bulunan 6 Karakter

Günümüzde nerdeyse her yerde bakkalların çok yakınında süpermarketler doldu ve daha da ucuz olunca kimse bakkala gitmez oldu tabii. Bu duruma üzülen mahallemizin emektar bakkallarını unutmamak gerek.

Bunlar her mahallede vardır hemen hemen. Mahallenin küçük çocuklarını başka mahallenin çocuklarına karşı korurlar ama oyunlarını bozar, toplarını da kaçırırdı. Ayrıca bu tayfanın yegane görevi  tehlikelere karşı mahalleyi beklemektir.

Bu durum günümüzde azaldı tabii, artık her çocuğun evinde bilgisayar var nerdeyse ama yine de bu durum tamamen tükenmiş değil.

Bu teyzeler mahalle sakinlerinin  evine hangi meyveyi aldığına kadar bililer, aynı zamanda yukarıda yazdığımız top oynayan çocukların korkulu rüyasıdır. Eğer o top bu teyzelerin evine kaçmışsa çocuklar yenisini almalıdır artık.

Bu grup yukarıda yazdığımız abilerin bir üst versiyonudur.. Onlar hayatlarını okey,batak vb. gibi oyunlara adamıştır.

Mahallenin genç erkeklerinin rüyalarını süsleyen tek kızıdır, o hep havalıdır, hep onun için kavgalar edilir, şiirler yazılır, ismi duvarları süsler.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
02.02.2016

köşe başında takılan... kot pantolonlarının paçaları kesik, beyaz spor ayakkabının üzerine atılmış, ellerde tesbih, mahalledeki çirkin kaşarların aşkıyla yanıp tutuşan ağırabi gençler... bunu atlamayın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ