Mahallelerine Konulan ATM'yi Davul ve Zurnayla Kutladılar

Manisa Barbaros Mahallesi'ne kurulan ATM cihazını, mahalle halkı davul zurna eşliğinde göbek atarak kutladı.

Barbaros Mahallesi Muhtarı Siyami Alak ve mahalle halkı, davul zurna eşliğinde göbek attı

Yunusemre ilçesinin 30 bin nüfuslu Barbaros Mahallesi'ne kurulan ATM cihazı, mahalleliyi sevindirdi. ATM önünde bir araya gelen Barbaros Mahallesi Muhtarı Siyami Alak ve mahalle halkı, davul zurna eşliğinde göbek attı.

"Yıllarca hizmet almamış mahallemize böyle hizmetlerin gelmesi bizim için çok önemli"

Barbaros Mahallesi Muhtarı Siyami Alak, 'Yıllarca hizmet almamış mahallemize böyle hizmetlerin gelmesi bizim için çok önemli. Emeği geçenlere ve yer tahsisinde bulunan büyükşehir belediyesine teşekkür ederim. Düğün olmuş gibi sevindik' dedi.

Mahallelilerden Vedat Tekenli ise, 'Mahalle halkı olarak muhtarımıza teşekkür ederim. Mahallemize ATM gerekiyordu. Muhtarımızda uzun zamandan beridir uğraşıyordu. Çok mutluyuz' diye konuştu.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

EYT’liler Dahil Edildi, Yaş Sınırı Yok: Emeklilere Ücretsiz Olan Yerler ve İndirim Avantajları
Çocuklarını Öldüren Baba YouTuber Çıktı: 'Kolay ABD Vizesi Nasıl Alınır' Videoları Çekiyormuş
30 Euroluk Gümrük Muafiyetinin Kalkmasının Ardından Pek Çok Ürünün Fiyatı Fırladı
YORUMLAR
01.01.2023

Yasaklanan Ziraat Banka reklamı

01.01.2023

Vay görgüsüzler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ