Mahalle Arasında Yapılan Sünnet Düğününe Twerk Dansıyla Damga Vuran Kadın!

Köy veya mahalle arasında yapılan bir sünnet düğünü sosyal medyada oldukça ilgi çekti. Sünnet olan çocuğun ve onlarca insanın bakışları arasında dansını yapan ve sünnet düğününe damga vuran o kadını izliyoruz...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
24.09.2019

Vay anasını vay neler dönmüş. Şu yaşıma geldim daha önce hiç bu kadar fantastik bir ortamda bulunmadım. Sünnet olan bir çocuk ve önlerde yaşıtları, arkasında son derece muhafazakar bir hayat süren köy kadınları, anlamsız bir müzik ve bu müzik eşliğinde erotik dans yapan bir abla, arkadan geçen işinde gücünde bir traktör... Normalde bütün bunların kesişiminin boş küme olması gerekirdi ama bu sefer durum farklı. Tüm bunlar yaşanırken şort giyen kadınlara futbol topu muamelesi yapan ülkemizin namusunu korumakla görevlendirilmiş yiğitlerimiz neredeler? Herhalde belediye onları itlaf etmiş... Hoş bir ortam değil ama sürrealizmin etkisiyle oluşturulan Rönesans tablosu gibi olmuş. Videoyu izlememe rağmen bu olayın yaşandığına inanmakta zorlanıyorum.

23.09.2019

Bu ne rezillik iğrençlik ya? Sözde oradaki insanların hepsi "dinci"dir. Ramazanda sokakta su iç ağzını burnunu kırarlar ama adamın oğlu sünnet oluyor "erkek" oluyor ya, am göt bırakmamışlar. Bunu yaptıran insanlara mı diyeyim, oturup izleyen mallara mı diyeyim, o götünü açıp et yığını gibi ortada dans edene mi diyeyim, komple iğrençsiniz. Siktiğimin iki yüzlüleri.

Pasif Kullanıcı
23.09.2019

on numara yorum...!

25.09.2019

Bu da bildiğiniz bariz bir çocuk istismarıdır.. Küçücük çocuğun Erkek oldun hadi diye şartlandırıldığı saçma sapan bir gelenek esnasında başına gelene bakın.. Annesi yaşında bir kadın göt sallıyor ..ona doğru kıvrıla kıvrıla dans ediyor.. Tabi ki bu çocuk büyünce kadınlara paçavra gibi davranacak.. Tabii ki şiddet uygulayacak.. Ayrıca hakikaten 36 yıllık ömrümde bu kadar dumur olduğumu hatırlamıyorum.. Bu nasıl bir ortam ? Neyin kafası çözemedim .

TÜM YORUMLARI OKU (148)