Magnum Maserati Çekiliş Sonucu Açıklandı: Magnum Maserati'yi Kim Kazandı? Magnum Araba Çekilişi Sonucu!

Yıllardır çubuklardan çıkan şifre üzerinden çekiliş düzenleyerek araba hediye eden dondurma markası Magnum'un bu yılki çekiliş sonuçları açıklandı. 14 milyon kişinin katıldığı Magnum çekilişinin kazananı büyük bir merak konusu oldu. Peki Magnum Maserati çekilişini kim kazandı? Magnum araba çekilişi hangi ile çıktı? İşte detaylar...

Magnum'un bu yılki Maserati çekilişine toplam 14 milyon katılım geçekleşti. Kampanyanın çekilişi bugün yapılan canlı yayında açıklandı.

2022 Magnum Maserati Kimin Oldu?

Bugün canlı yayında gerçekleşen çekilişte kazanan isim Burak Fidan oldu. Çekilişin yedek kazanan isminin ise Selahattin Acar olduğu belirtildi.

Magnum Çekilişi Nerde Yapıldı?

Çekiliş 12 Ekim 2022 Çarşamba bugün saat 11:00'de U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Sütlüce Mahallesi Bayrak Sokak No:4 - A Beyoğlu İstanbul'da gerçekleşti.

Magnum Araba Kazananların Ne Yapması Gerekli?

Çekilişi kazanan asıl talihliler 30 Ekim'e kadar, yedek talihliler ise en geç 14 Aralık'a kadar kimlik fotokopisi, kazandıkları ürünün çubuğu ve iletişim bilgileri ile birlikte info@u2.com.tr adresine ya da U2 Tanıtım'a bireysel olarak başvurarak, istenilen belgeleri eksiksiz teslim ettikten sonra ödüllerini alabilecek.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR

Dolandırıcı cenneti Türkiye de çekiliş yapmak 😂 buyrun hediyeniz 🍌

17.09.2023

Eğer kazara kazansak araç bedelini alabiliyor muyuz yoksa illa vergileri ödemek gerekiyor mu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ