Magazin Kraliçesi Seren Serengil'i Bir Deri Kemik Bırakan Ameliyatlar Silsilesi!

Yaptığı magazin açıklamalarıyla sık sık gündemde olan Seren Serengil, öyle bir ameliyat süreci geçirdi ki son hali hayranlarını korkuttu!

Seren Serengil, geçtiğimiz yıllarda fazla kilolarıyla gündemi bir hayli meşgul etmişti

Ünlü sunucu, çocukluğundan beri su içmeyi sevmediği için kolay kilo alıyordu. Televizyon yıldızı olduğunu ve formunu koruması gerektiğini dile getirerek mide küçültme ameliyatı olmaya karar vermişti

İlk mide ameliyatını geçirdikten sonra uzun bir tedavi sürecine girmişti. Yavaş yavaş kilo kaybetmeye başlamıştı

Ancak bir sorun vardı. Yemeklerden sonra fenalaşıyordu. Seren Serengil, bu durum geçecek zannetti. Ama ne yazık ki geçmedi!

Magazin bombamız annesinden bile gizleyerek ikinci kez mide ameliyatı oldu. Ünlü sunucu bu ameliyat sonunda 52 kilo olmayı hedefledi! Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı

Seren Serengil'in annesi kendisinden gizleyerek olduğu ikinci gastrik baypas ameliyatı için bir hayli isyan etti. Kızı Seren Hanım için endişeleniyordu.

İkinci ameliyat sonrası daha fazla kilo kaybeden Serengil, 46 kiloya kadar düştü. Ünlü sunucu resmen bir deri bir kemik kaldı.

Onun bu hali de hayranlarını hem korkuttu hem de üzdü!

Meğer Seren Serengil, kilo vermeyi durduramadığı için Dumping Sendromu'na yakalanmış. Ünlü sunucunun şimdilerde geri dönüşüm ameliyatı olması bekleniyor.

Ancak üzücü haber! Bu ameliyat da bir hayli riskli.

İki arada bir derede kaldı! Ameliyat olmazsa yaza çıkamama ihtimali varken ameliyat olduğunda da tam bir kurtuluş söz konusu değil

Ünlü sunucu, sağlık durumunu bir story ile hayranlarına duyurdu. Tek bir hareketinde bile kaburgasının çatlama ihtimali olduğunu söyledi.

Seren Serengil, geçenlerde yaptığı bir paylaşımda 1 kilo aldığını ve havalara uçtuğunu duyurmuştu. Bir zamanlar kilo aldığı için isyan eden sunucumuz şimdi aldığı 1 kilo için seviniyor.

Bunu öğrenen hayranları da güzel dileklerde bulundu. Ancak Seren Serengil hiç söz dinlemiyor. Tek bir hareketinin bile başına sorunlar açacağını bile bile kayak merkezlerinden çıkmıyor. Ne diyelim, bize de 'aman dikkatli olun!' demekten başka söz düşmüyor.

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
03.02.2021

Geçmiş olsun da ..Bir şeye takıldım da hayranı olan insanlar kim?:D

03.02.2021

Di mi? Nasıl bir vizyonsuz olman lazım seren serengil hayranı olmak için :ddddd

03.02.2021

kendi düşen ağlamaz hayret bişi hem kilo alayım diye sevinecek hem kayak merkezinden çıkmayacak oooo sonra sosyal medyada şov.

03.02.2021

ah ceren cerengil sen bu hallere düşecek kadın miydin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ