''Mağarada mı Yaşıyorsun?'' Dedirtecek Fikirlerini Söyleyerek Linci Göze Alan Kullanıcılar

Sosyal medyada son dönemlerde popülerleşen 'linç edilecek fikirler' akımı gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak @bianlasana adlı kullanıcının dikkat çeken paylaşımı, kullanıcıların büyük ilgisini çekti.

Twitter (X) kullanıcısının "Mağarada mı yaşıyorsun dedirtecek bir fikrini belirt" çağrısına, platform üzerinden yorum yağdı.

twitter.com

İşte kiminin hoşuna gitmediği, kiminin de destek verdiği fikirler:

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

İlginizi Çekebilir

Taksiler Neden Sarı Renkte Hiç Merak Ettiniz mi? Sebebini Artık Biliyorsunuz!
Hastane, AVM, Metro İstasyonu Tümünde Var: Yürüyen Merdivenlerin Yanındaki Fırçalar Ne İşe Yarar?
Cedric Çizgi Dizisindeki Mutfak Sahnesi Yıllar Sonra Gündeme Gelerek Twitter'da Büyük İlgi Gördü

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
Arabistanlı Lawrence Tarafından Pusuya Düşürülen ve 105 Yıldır Arap Çöllerinde Yatan Osmanlı Treninin Hikayesi
YORUMLAR
24.07.2024

Kankası olmasın demek kankası olursa direkt beni aldatır demek gibi bir şey bence. bana kalırsa sevgilimin karşı cins kankası da olabilir erkek erkeğe tatile de gidebilir. eğer sevgilim bunları yaparken ben acaba beni aldatıyor mu stresi yaşıyorsam o benim için doğru kişi değildir. hayatıma aldığım yoldaş bellediğim insana güvenmeyeceksem kime güveneceğim ki sonuçta onu hayatımı güzelleştirsin diye hayatıma alıyorum bir de güven problemi yaşatsın diye değil (uzun lafın kısası erkolar kapatılsın dgjshdh)

24.07.2024

Peki kurallarla ve baskıyla yaratılan güven ne kadar güvenli ve sağlıklı. Yani güvensizliğin getirdiği güven duygusunu yaratmak için yetişkin birini sınırlamak denetlemek uydurmakta sahtelikler doğuruyor. Bir söz vardı "Güvenmek sevmekten daha önemlidir. İnsan güvendiğini sever, güvenin bittiği yerde sevgide biter." Her ilişki bir nevi tecrübe, eğer güven vermeyen bir şeylerle karşılaşıyor veya hissediyorsan ilişkiyi zamanında bitirmek uzatmamak en doğru olanı. Sonrası malum.

24.07.2024

Böyle insanları sürekli şartlayın sonra neden şiddet sonuç dayak erkekler kapatılsın. Her erkek bir değil. En serserisi işe takış hayatını s…. Sonra hepsine söv geç. Oldu sormazlardı adama sendeki altın mı? Saygılı olacaksınız karşınızdaki insana özel alan bırakacaksın. Karı koca veya sevgili her ne boksa sıçmaya da birlikte gitmeye gerek yok. Birbirinize sosyal hayat alan bırakın bir ömür mutlu olursunuz.

TÜM YORUMLARI OKU (29)