Maden Ocağında Kömür Vagonu Raydan Çıktı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Zonguldak'ta özel bir maden ocağında raydan çıkan kömür vagonunun altında kalan 2 işçiden 1'i öldü.

Yaralanan işçinin tedavisi hastanede sürüyor

Olay, gece saatlerinde Kilimli ilçesinde bulunan özel bir maden ocağında meydana geldi. 16.00- 00.00 vardiyasında çalışan Enver Alagöz ile İhsan Ergünbaş (25), raydan çıkan kömür vagonunun altında kalarak yaralandı. 

Mesai arkadaşlarının yardımıyla ocaktan çıkarılan Alagöz ve Ergünbaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi

Evli, 1 çocuk babası İhsan Ergünbaş, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ergünbaş'ın acı haberini alan annesi hastane önünde sinir krizi geçirdi. Alagöz’ün tedavisi devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
18.12.2022

bu işin fıtratında var Kader falan filan

18.12.2022

Evden çevrimiçi çalışan en iyi yarı zamanlı. Geçen ay evden kolayca çevrimiçi çalışarak 9365 € maaş çeki aldım. Ben bir öğrenciyim ve evden yarı zamanlı çalışıyorum ve daha fazla gelir elde ediyorum. Günde 2-3 saat boş zamanlarımda rahatlıkla çalışıyorum. Eğer sen de bu tür büyük paralar kazanmak istiyorsan gel ve bizim bir parçamız ol. Burada daha fazlasını görün... ............................... J­­­o­­bzC­­a­­­­r­t.C­­OM

18.12.2022

Yine malum kişi şu açıklamayı yapar: "Artık madenlerimizde risk görmek istemiyoruz. Bizim en ileri imkanlara sahip ocaklarımız olmasına rağmen, birileri dalga geçebilir ama biz kader planına inanmış insanlarız. Kader planına inandığımız için bunun dünü, bugünü, yarını olmayacaktır. Bunlar her zaman olacaktır." Bir kişi de çıkıp" seni burada görmek istemiyoruz, defol"diye tepki gösteremiyor. Halk öyle bir baskılanmış ki malum kişiye gıkını çıkarsa içeri alacaklar. Sonra malum kişi çıkar; düşünce özgürlüğü, insan hakları falan diye atıp tutar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ