Maden Ocağında Göçük: 1 İşçi Hayatını Kaybetti

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde, kurşun madeninde meydana gelen göçükte toprak altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi de yaralandı.

Arşiv

Kalkım-Edremit yolu üzerinde Hanlar mevkiinde özel bir firmaya ait 10 odalı Kurşun Madeni'nin bir odasında saat 19.00 sıralarında göçük meydana geldi. Aynı odada çalışan iki işçinin toprak altında kalması üzerine itfaiye ekipleri olay yerine gelerek kurtarma çalışması başlattı.

Bir saat süren çalışma sonucunda bulunduğu yerden ağır yaralı olarak çıkarılan işçi 32 yaşındaki Üzeyir Öztekin hayatını kaybetti. Göçük altında kalan 50 yaşındaki Günay Orhan yaralı olarak kurtarıldı. 

Öztekin, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Edremit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Hastanede hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası Öztekin'in cansız bedeni otopsi için Edremit Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

DHA

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Bu Tarihlerde Sipariş Verirken Dikkat! Kuryeler Sipariş Getirmeyecek
Bir Akademisyenin Öğrencisine Attığı Mesaj Gündem Oldu: "Umarım Daha Çok Çalışırsın"
İnternet Alışverişinde 30 Euro Depremi! 200 Liralık Ürünü 2 bin TL’ye Çıkarttılar