Maden Çalışmaları Sırasında Tahrip Edilen Köyün 1 Ayda Geldiği Hali Gören Köy Halkı Gözyaşlarını Tutamadı

Balıkesir’in Altıeylül ve İvrindi ilçe sınırlarında bulunan Sarıalan Mahallesi’nde CVK Maden İşletmeleri’nin projesine bölge halkı karşı çıkmasına rağmen onay verildi.

Maden çalışmalarının sürdüğü köyün sadece 1 ayda geldiği durumu gören köylüler neye uğradığını şaşırdı.

“Tarlalarımız nerede?” diye soran köy halkı, gözyaşlarını tutamadı.

İşte o anlar;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Seçim Aracını Çekmek İsterken Bir Anda Vizontele Filminden Bir Sahneye Dönüşen Harika Video

👇

Tayvan'da Meydana Gelen 7,4 Büyüklüğünde Depremde Bir Binanın Yüzme Havuzundaki Sular Taştı

👇

Mardinli Marilyn Monroe Olarak Bilinen Melek Akarmut Dükkanında Tacize Uğradı: Sapığın Pişkinliği Sinir Bozdu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yıllarca Hayal Denilmişti: İki Kıta Birbirine Bağlanacak! 42 Kilometrelik Dev Proje Geliyor
Neler Oluyor? Bu Kez Balıkesir’de İHA Düştü!
42 Bölüm Beklendi! Uzak Şehir'de Alya ve Cihan'ın Duşta Başlayan Sevişme Sahnesi Ortalığı Ateşe Verdi!
YORUMLAR
05.04.2024

Tarlalar sandıktaydı abla

05.04.2024

Oy vermeseydiniz diyeceğiz. Oy verdiğini nereden biliyorsun diyenler gelecek. Sende bende biliyorum mesele bu kadının kime verdiği değil köylünün alayının seçimi belli diyeceğiz. Halkın cahil olması onun sorunu değil diye sucu siyasilere yıkacaklar. Halkın işine geleni nasıl bildiğini sokak röportajlarında görüyoruz diyeceğiz konu uzayıp gidecek. Bile isteye kötülük yapıldı ister cahilliğinden, ister nefretinden türlü türlü bahaneler ama en nihayetinde herkes bile isteye yaptı ne yaptıysa.

05.04.2024

Teyzeden bağımsız Erzincan'da maden için köylülere bı miktar para verilmiş ve kabul etmişlerdi. Evet biliyorum ki karşı çıkmak, grev, protesto vs bı fayda sağlamayacak ama can ve doğa kaybı sonucunda gözyaşları samimi gelir. Doğa bizi affetmeyecek.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ