Madde Bağımlısı Bir Bebek Doğuran Annenin Anlattıkları Dehşete Düşürdü!

TikTok'ta madde bağımlıların kurtulma hikayelerini yayınlayan Bağımsız Yaşam Derneği'nin son yayınladığı video gündem oldu. Videoda madde bağımlısı bir bebek dünyaya getirdiğini söyleyen 34 yaşındaki anne, anlattıklarıyla kullanıcıları şoke etti.

Bir süredir TikTok'ta ilginç hikayelere denk geliyoruz. Madde bağımlıların hikayeleri de dikkat çekenler arasında. Bağımsız Yaşam Derneği de bu hikayeleri bizlere aktarıyor.

Son olarak da madde bağımlısı bir bebek dünyaya getiren annenin hikayesi gündem oldu.

Anne Gülşah'ın anlattıkları dinleyenleri dehşete düşürdü!

Kullanıcılar yorumsuz geçemedi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Sokak Röportajındaki Bir Kız Çocuğunun Sözleri Erkekleri Dumura Uğrattı!
Kızılcık Şerbeti Doğukan Güngör'den Ortalığı Karıştıracak Sıla Türkoğlu Hamlesi Geldi!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den Yıllar Sonra Gelen Yargı İtirafı!

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
02.02.2024

Ya bi s*ktir git yok çocuk benden uzak dursun diye yok özür dilerdim kendimden bilmem ne deli ediyor beni şu suçu kendinde aramayıp duygu sömürüsü yapmalar mağduru oynamalar hamileyken annen baban başında olmasa doğumdan bir gün önce bile kullanırdın kimi yiyorsun kendi seçimlerinin sonucu bunlar bu maddeyi bırakmadan evlenip hamile kalmanın kendi seçimin olduğu gibi… Anne olmanın ne demek olduğunu kavramadan anne olmaya karar vermeyin herkes anne olmak zorunda değil. Bir kadın sözde anne çocuğuna hamileyken kocasına verdiği sözlerin üstüne kocası işteyken gizli gizli kimyasal uyuşturucu kullanıp çocuğun engel doğmasına sebep verdi bebeğin sağlıklı gelişimini engelledi bunun neticesinde çocuk fazla yaşamadan öldü şimdi soruyorum bu sözde anne ağlasa ne olur kendini parçalasa ne değişir ? Maddeye düşmek bir hatadır dönüşü vardır ama madde kullanmaya devam ederken hamile kalmak bir seçimdir hata falan değil ve geri dönüşü yoktur.

02.02.2024

Abi bahaneye bak. Çocuk peşimi bıraksın diye madde aldım falan. Geç bunları Gülşah külahıma anlat

02.02.2024

En merak ettiğim şey utanmadam bunları yüzünğ göstererek nasıl kayıt altına almalarına izin verdin. Pişkinlikte son nokta gerçekten. Kimse neden bahsetmiyor bilmiyorum ama bizim ülkenin en önemli sorunu bemce sosyal hizmet konusunda ki yetersizlik. Sokaklarda bir sürü ailesi tarafından dinlendirilen kağıt toplatılan suç işleyen çocuk var vs vs. Yurt dışında ki gibi koruyucu aileler devlet kurumları bunlara yatırımlar yapılmalı ve ailelerin elinden çocuklar alınmalı. Bence ülkenin en önemli sorunu bu. Sokakta ki köpeği toplamak için binlercesi yakınıyor ama sokaktaki çocuklar hakkında ağzını açan kimse yok.

TÜM YORUMLARI OKU (16)