Macaristan: Saldırılar AB'ye Karşı da Yapılmıştır

Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanlığı Sözcüsü Tamas Menczer, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin açıklamasında, 'Avrupa Birliği'nin güvenliği Türkiye'nin istikrarı ile başlar. Bu yüzden bu tür saldırılar Avrupa Birliği'ne karşı da yapılmıştır' ifadesini kullandı.

Menczer, yaptığı açıklamada İstanbul'daki saldırıyı şiddetle kınayıp, hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye dilediğinde bulundu.

İstanbul'da Terör Saldırısı: 'Şehit Sayısı 44'e Yükseldi'

Terörün hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu ve her çeşidini kınadıklarını belirten Menczer, Türkiye'nin, terörle mücadele konusunda Macaristan'ın desteğine güvenebileceğini vurguladı.

'Avrupa Birliği'nin güvenliği Türkiye'nin istikrarı ile başlar'

Anadolu Ajansı'nın aktardığı habere göre terörle mücadelede ortak adımlar atılması gerektiğine ve Türkiye'nin istikrarının tüm Avrupa için önemli olduğuna dikkat çeken Menczer, 'Avrupa Birliği'nin güvenliği Türkiye'nin istikrarı ile başlar. Bu yüzden bu tür saldırılar Avrupa Birliği'ne karşı da yapılmıştır' dedi.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
12.12.2016

çok uzağa gitmeyin parlamentonuzda boy boy resimleri asılı zaten, gerçi kendileriyle de kucak kucağa oturuyosunuz ya neyse.

Adamlar ne söylese yaranamıyor. Siz kendinizden olmayan milletleri düşman olarak belimişsiniz bile. İyice faşist bir millet olduk

12.12.2016

Adam kendince haklı. Sonuçta ülkemiz tampon bölge araplarla. Suriye gibi düşünün Irak gibi eskiden güvenli bölge çok daha büyüktü şimdi riskli bölge Avrupaya yaklaşıyor. bir taraflarının tutuşması bundandır. Terör'ün yakınlarında olması içlerine sızmasını istemiyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (4)