Ronaldo Hayallere Taş Koydu | Macaristan 3-3 Portekiz

EURO 2016 F Grubu son maçında Portekiz'le karşılaşan Macaristan, üç kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve Portekiz ile 3-3 berabere kaldı. Bu sonuçla iki ekip de bir üst tura yükseldi.

Bu sonuçla 5 puana yükselen Macaristan, F Grubu'ndan lider olarak bir üst tura çıktı. 3 puana yükselen Portekiz ise 2. olarak adını son 16'ya yazdırdı.

Maça iki takım da tempolu başlarken gol perdesi 19. dakikada açıldı. Zoltan Gera'nın golüyle öne geçen Macaristan, 42. dakikada Nani'nin golüne engel olamayınca devre 1-1 sona erdi.

Mücadelenin 2. yarısı ise kelimenin tam anlamıyla nefesleri kesti. 47'de Dzsudzsak'ın kullandığı frikik savunmaya da çarparak ağlarla buluşunca Macaristan maçta yine öne geçti. Ancak 50. dakikada sahne alan Ronaldo, skora yeniden eşitliği getirdi. Pes etmeye niyeti olmayan Dzsudzsak'ın 55. dakikada attığı gol, tarihi maçta Macaristan'ı 3-2 öne geçirdi!

Portekiz'i ayakta tutan isim ise yine Ronaldo oldu. Quaresma'nın oyuna girer girmez yaptığı ortayı asiste çeviren yıldız oyuncu, skoru da 3-3'e getirdi.

Takipçilerimiz maç öncesinde Portekiz'i favori olarak göstermişti

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Tribünden;

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
22.06.2016

O değilde macaristandaki şu azim bizim takımda olsa kainatı yırtarız yeminle.

22.06.2016

amk apacisi..

23.06.2016

Ronaldo'nun Quaresma'nın ortasını asiste çevirmesi de kendisinin hiç de bencil olmadığını gösteriyor, golü topa attırdı.

TÜM YORUMLARI OKU (8)