Maç Önünde Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun Hedefinde Galatasaray Vardı

Jose Mourinho, Galatasaray'ı 'kart' konusunda eleştirmeyi sürdürüyor. Kasımpaşa maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuşan Mourinho kart görmeyeceklerini iddia etti.

Jose Mourinho geldiği günden bu yana açıklamalarıyla gündemi belirlemeyi sürdürüyor. Mourinho, bir süredir Galatasaray maçlarını "kart sayısı" üzerinden eleştiriyor.

Galatasaray'ın kart görmediğini iddia eden Portekizli teknik direktörün Kasımpaşa maçı öncesinde gündemi yine bu konuydu.

Jose Mourinho, beIN Sports mikrofonlarına "Maçı kartsız bitireceğimizi düşünüyoruz. Rakibimizin maçları bu şekilde sona eriyor çünkü. Her şey eşit olmalı" dedi.

Fenerbahçe, Mourinho'nun açıklamasının aksine bu maçta kart gördü. Jayden Oosterwolde, Fenerbahçe adına maçta kart gören tek oyuncu oldu.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray'ın Yeni Sponsoru Mahkemelikmiş: İzinsiz Kullanım ve Yasa Dışı Bahis İddiası Konuşuluyor
Fenerbahçe Efsanesi Volkan Demirel'den Yıllar Sonra Galatasaray ve Beşiktaş İtirafı Geldi
Beşiktaş ve Trabzonspor 140. Kez Kozlarını Paylaşacak

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
15.09.2024

Fenere gelen ağlamaya başlıyor

realden kobuldugindan beri gittigin heryerde kepaze oldun, 10 senedir heryerde dalga konususun, turkiyede youtube editci tayfa hala seni elit seviye hoca saniyor ama elit seviyeden duseli seneler oldu. duse duse fenere kadar geldin bu saatten sonra isverenine sirinlik yaparak gundem olmaya calisiyorsun, duse duse geldigin superligde dogru duzgun transfer planlamasi dahi yapamayan, zaha, ziyech gibi adamlardan bile verim alamayan vadat ustu bir teknik adam senin kariyerine son civiyi cakacak. bu yoruma gelip cildiracak malum taraftar grubu donup 10 senedir yasadiklari rezilliklere, ne hocalar yolladiklarina bir bakabilirler, mourinho da farkli olmayacak.

15.09.2024

Bu da dandik çıktı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ