Maç Gününü Şaşıran Çankırıspor Maça Çıkmayınca Şampiyonluktan Oldu

Çankırı 1. Amatör Lig takımı Çankırıspor farklı yenilse bile şampiyon olacağı Orta Belediyespor maçının gününü şaşırınca hükmen mağlup olmakla kalmadı, 3 puanı silindi.

Çankırıspor kulübü Başkanı Sevda Karaali ve ekibi, tarihi bir skandala imza attı. Çankırı 1. Amatör Lig’in yenilgisiz takımı olan Çankırıspor maç gününü unutunca olanlar oldu.

Çankırıspor bu durumu kurtarmak için bazı yöntemlere başvursa da Çankırı İl Disiplin Kurulu, topu Türkiye Futbol Federasyonu'nun merkezine attı.

“Futbolcularımız hastalandı. Yedikleri poğaça ve içtikleri sütten dolayı zehirlendiler. Telefonlar çekmediği için irtibat kuramadık. Arabamız yolda arıza yaptı” şeklindeki tüm söylemlerinin de gerçeğe aykırı olduğu belirlendi ve TFF Amatör Disiplin Kurulu, futbol müsabaka talimatının 24. maddesi gereği Çankırıspor'un 3-0 hükmen yenik ilan edilmesini ve 3 puanının silinmesini kararlaştırdı.

Kurşunlu Belediyespor Başkanı Zekeriya Kahraman ise Sevda Karaali'nin bu sözleri karşısında “Yalan söylüyor. uyduruyor. Her yerde kamera kayıtları var. Maçı unuttuktan sonra futbolcularına rapor alabilmek için hastane hastane dolaştı. Zaten maçı unutmasa traktörle bile maça yetişebilirdi” şeklinde konuştu.

Maça çıkıp yenilseler dahi şampiyon olacak olan Çankırıspor maça çıkmadığı için 3 puanı silinince rakibinin 3 puan gerisinde kalıp şampiyonluktan oldu ve Bölgesel Amatör Lig'e yükselme şansını kaybetti.

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
12.04.2018

fikra gibi olaylarda bugun...

kesin satmışlardır o kadar yönetici hoca oyuncu taraftar falan birinin bile maç olduğu gelmezmi akıllarına amatör lig bile olsa bu bahaneler çok komik kalmış. federasyon puan sileceğine şikeyi araştırsın bence. kurşunlusporun lider olmasının tek yolu maçı hükmen alıp rakibinin puanı silinmesi yani balığın kavağa çıkması ve bu olay ne hikmetse yaşanıyor bir anda :) :) :)

18.04.2018

Eş dost akraba kardeş TARAFTAR kulüp çalışanları vs vs.. UNUTTUK :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ