Mabel Matiz Onur Yürüyüşü'nde Çekilen Fotoğrafı Kullanan LGBTI+ Karşıtı Kurum Hakkında İlk Kez Açıklama Yaptı!

Son dönemlerin en popüler isimlerinden birisi olan Mabel Matiz, katıldığı Onur Yürüyüşü'nde çekilen fotoğrafın, LGBTI+ karşıtı kurum tarafından kullanılmasıyla gündem olmuştu.

Olayın ardından tüm gözlerin üstüne çevrildiği Mabel Matiz'den açıklama geldi! Mabel Matiz, LGBTI+ bireylerle dayanışma çağrısında bulundu!

Şarkılarıyla ve tarzıyla dikkatlerin hep üzerinde olduğu Mabel Matiz'i tanımayan yoktur...

Eşcinsel bir çiftin aşklarını ve ilişkilerini konu alan Karakol klibiyle çok konuşulan Mabel Matiz'i, birçok kez susturulmaya ve yasaklanmaya çalışmışlardı.

Mabel Matiz, Klibinde Eşcinsel İlişki Anlattığı İçin Gelen Homofobik Yorumlarla İlgili Açıklama Yaptı

Toplumsal olaylara serzenişi, birçok kişiye farklı gelen tarzı ve şarkılarıyla hep hayatımızın bir parçası olan Mabel Matiz, şimdilerde ise LGBTI+ karşıtı kurum ve kuruluşların hedefinde!

'Fikirde Birlikte ve Mücadele Platformu' isimli kuruluş, LGBTI+ karşıtı gösterisi için bir video hazırladı. Videonun amacı, yarın (18 Eylül) tarihinde Saraçhane'de yapılacak LGBTI+ karşısı yürüyüşü tanıtmaktı.

RTÜK onaylı o videoyu buradan izleyebilirsiniz;

Videoda kullanılan Onur Yürüyüşü kapsamında yer alan ve bu yürüyüşlerin akla kazınan bireylerinin fotoğrafları her ne kadar sansürlense de kimlikleri apaçık ortada...

Bu fotoğraflardan birisi ise Mabel Matiz'e aitti! O dönemlerde çok konuşulan fotoğrafı kullanan kuruluş, sosyal medyada oldukça büyük bir tepki gördü.

Fotoğrafın sansürsüz hali ise bu şekilde. Hal böyle olunca gözler Mabel Matiz'e döndü ve herkes bir açıklama bekledi.

Ve o açıklama geldi!

twitter.com

Mabel Matiz, eşcinsel bireyleri, LGBTI+ hareketini desteklemek amaçlı Onur Yürüyüşü'nde yer alanları, yani kısaca ayrımcılığa karşı olan herkesi bu tarz kurum ve kuruluşlara karşı birlik olma çağrısında bulundu.

Duruşunu bozmayan Mabel Matiz'i gönülden destekliyoruz. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Mabel Matiz'in Eşcinsel Bir Çiftin Aşkını Anlatan Karakol Klibine Gelen Homofobik Yorumlar
Mabel Matiz, Yeni Single'ını Duyururken Görseldeki Çıplak Erkeği Kesenlere Cevap Verdi!
Karakol Şarkısıyla Gündem Olan Mabel Matiz, Meğer Diş Hekimiymiş: Başarılı Sanatçının Kariyerini İnceliyoruz

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
17.09.2022

Devlet bu lgbt illetine ağır yaptırımlar uygulamalı,propagandasını yapana savunana gerekli cezalar verilmeli.Fazla ses yapmaya başladılar, halk gerekli müdahaleyi yaparsa sonu iyi olmayacak.

18.09.2022

Halk önce colugunun cocgunun rızkını yiyip dünyanin vergisiyle sefa sürenlere mudahale etsin

17.09.2022

çoluğunuz çocuğunuz eşcinsel olsa cinsiyet değiştirmek istese ne isterse desteklerim demeden bi düşünüp ona göre reklam yapmak lazım sırf birilerine karşı çıkacaz diye aptal aptal reklama gerek yok kim ne bok yiyorsa yesin ona bişey demiyoruz ama lgbt yide gümbür gümbür reklam etmeyin

18.09.2022

lgbt’yi desteklemiyorum ve desteklemeyeceğim. kendi özel hayatında kim ne yaşıyorsa yaşasın ama bu kadar gözümüze sokulmasından gına geldi artık. bir de bu kesim insanlar üzerinde öyle bir baskı oluşturuyor ki desteklemiyorum dediğinde bile linç ediyorlar. bu iki yüzlü zorbalar karşısında korkmayın, tısmayın, geri adım atmayın. onlar açık açık bu kadar ses yükseltebiliyorsa biz de özgürce tepkimizi ortaya koymalıyız

TÜM YORUMLARI OKU (15)