Mabel Matiz Ödüllerini Satışa Çıkardı Danla'yla Çakal Aşka Geldi 17 Aralık'ta Yaşanan Magazin Olayları

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Arkadaşlıklarıyla herkesi kıskandıran, herkesin ‘maşallah’ını alan Enis Arıkan ve Ezgi Mola’nın aralarının bozulduğu, bir süredir küs oldukları iddia edildi. Sosyal medyada yayılan bu iddiaya “Arkadaşlığa olan inancımı da kaybettim” yorumları yapıldı...

Dostluklarıyla Herkesi Kıskandıran Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın Küstüğü İddiası Sevenlerine Ağıtlar Yaktırdı!

2. Yeteneği ve büyüleyici güzelliğiyle tanınan Serenay Sarıkaya, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanarak gecenin parlayan yıldızı oldu. Ödül törenine katılanlar arasında dikkat çeken isimlerden biri olan Sarıkaya, zarafeti ve etkileyici duruşuyla tüm gözleri üzerine çekti.

En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Kazanan Serenay Sarıkaya Ödül Gecesine Güzelliğiyle Damga Vurdu

3. Kıvanç Tatlıtuğ, Riyad Müzik Festivali'ne gitti. Ünlü oyuncu paylaştığı son pozlarıyla yine kendine hayran bıraktı.

Kıvanç Tatlıtuğ Riyad Müzik Festivali'nden Paylaştığı Son Pozlarıyla "Bambaşka Bir Mevzusun" Dedirtti

4. Prens Harry'nin 2019 yılında açtığı telefon dinleme ve özel hayatın gizliliğinin ihlali davasında şoke eden gelişmeler meydana geldi. Prens Harry'nin telefonlarının yıllarca dinlendiğine hüküm verilince, dava açılan gazeteler yüklü bir tazminat ödemeye mahkum bırakıldı.

Yıllarca Telefonlarını Dinlemişler! Tarihi Suistimalde Prens Harry Yüklü Bir Tazminat Alacak

5. Eski sevgilisi Umut Evirgen'in ile oyuncu Alina Boz’un evlendiği akşam katıldığı bir etkinlikte ruj sürerken çektiği videosunu "Dünya yanarken ben" notuyla sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu Serenay Sarıkaya’nın bu hareketi çok konuşulmuştu. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Serenay Sarıkaya'dan günler sonra konuyla ilgili açıklama geldi.

Serenay Sarıkaya'dan Umut Evirgen ile Alina Boz'un Düğünündeki 'Dünya Yanarken Ben' Pozuna Açıklama Geldi

6. Ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, şarkıcı ve söz yazarı Cem Adrian ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı. Hikaye ise okuyanları hem duygulandırdı hem şaşırttı.

Fazıl Say, Cem Adrian ile Tanışma Hikayesiyle Hem Şaşırttı Hem Duygulandırdı

7. Türkiye'nin en sevilen şarkıcılarından olan Tarkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sosyal medya kullanıcılarından birçok yorum aldı.

Pazar Sporunu Eksik Etmeyen Megastar Tarkan'ın Yakışıklılığı Dillere Düştü!

8. Ünlü şovmen ve sunucu isim Mehmet Ali Erbil, verdiği röportajda Acun Ilıcalı hakkında açıklamalarda bulundu. Erbil, 3-5 yılda Ilıcalı'nın zenginleşirken, kendisinin 50 yıldır televizyon starı olmasına rağmen bir şeyi olmadığını vurguladı.

Mehmet Ali Erbil'den Acun Ilıcalı'ya Sert Sözler: "50 Yıldır Televizyon Starıyım, Ne Kanalım Ne Uçağım Var"

9. Mecnun, Alaz Alaz ve İstersen gibi parçalarıyla akıllarda yer edinen şarkıcı Buray ile ekranların sevilen isimlerinden oyuncu Ezgi Şenler, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen bir ödül töreninde beraber olduklarını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, evlilik hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Oyuncu Ezgi Şenler ile Aşk Yaşayan Şarkıcı Buray'dan Evlilik İtirafı

10. Ah Selena... 'O benim her şeyim' dediği yeni sevgilisinin skandalları, bizzat hayranları tarafından hatırlatıldı.

Selena Gomez'in 'Başıma Gelen En İyi Şey' Dediği Yeni Sevgilisinin Skandalları Gün Yüzüne Çıktı

11. 2014 ve 2015 Survivor'da dikkat çeken yarışmacı Turabi Çamkıran, 2024'te Survivor All Star'a katılacak. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Turabi, son olarak kendisine gelen "Gitmeden sevişelim." mesajını ifşa etti. Turabi mesaja tepkisiz kalmayarak yanıt da verdi.

Survivor Turabi Daha Önce Müstehcen Paylaşımlarıyla Gündem Olmuştu: Şimdi "Anneme Sormam Gerek" Dedi

12. Tiyatro ve sinema dünyasının önemli isimlerinden Metin Akpınar, uzun bir aradan sonra Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar programına konuk oldu.

Metin Akpınar'ın Kızından Kafa Karıştıran Paylaşım: Aralarındaki Buzlar Eridi Mi?

13. Tüm sosyal medyayı bir videoyla kasıp kavuran, herkesin tanıdığı bir isim haline gelen Gizem Yıldız'ı pek çoğunuz "Amin Reis" olarak tanıyorsunuz. Çünkü kendisi erkek arkadaşıyla çektiği bir videoda "Amin, aminnn" dediği anlarla viral olmuştu. Geçtiğimiz günlerde estetik operasyon geçiren Gizem Yıldız'ın son halini görenler ise "Amin dedi, duası kabul oldu" dedi...

Tüm Ülkeye "Amin" Dedirten TikTok Fenomeni Gizem Yıldız'ın Estetik Sonrası Hali "Duası Kabul Oldu" Dedirtti

14. Birkaç haftadır Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" cover'ındaki vokalin Serenay Sarıkaya olup olmadığı tartışılıyordu. Son röportajında şarkıya vokal yaptığını doğrulayan ve aşk iddialarına da "Durun bakalım!" diyerek cevap veren Serenay Sarıkaya, sosyal medya kullanıcılarını yeniden harekete geçirdi!

Aşk İddialarına "Durun Bakalım" Diyen ve Vokal Yaptığını Doğrulayan Serenay Sarıkaya Ortalığı Karıştırdı!

15. Kızılcık Şerbeti sadece cuma akşamlarının değil, bütün bir haftanın en çok konuşulan dizisi oluyor. Diziyi izlerken öfke nöbetleri geçirmemize sebep olan Fatih ile ilgili de bir kanal açılmıştı hatırlarsanız. Bu siteyle ilgili de röportaj sırasında dizinin kadın oyuncularıyla konuşulmuş. Ancak konunun konuşulduğu sırada Sıla Türkoğlu'nun tavırları o anları görenlerin tepkisini çekmiş. Bakalım neler olmuş?

Sıla Türkoğlu'nun Kızılcık Şerbeti "Fatih'i Tokatlama Sitesi" Hakkındaki Soruya Verdiği Tepki Gündem Oldu!

16. Şu sıralar gündemden düşmeyen taze aşıklar Danla Bilic ve Çakal, bu sefer de X'te (Twitter) aniden birbirlerine yükseldi!

Aşk Neden Bu Kadar Kırocasın? Taze Aşıklar Danla Bilic ve Çakal'ın Birbirlerine Ani Yükselişi Güldürdü!

17. 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül almasını beklediğimiz, fakat almayan isimlerden biri de Mabel Matiz olmuştu. hatta bu durum kendisini de şaşırtmış ve sosyal medyadan göndermeli paylaşımlar yapmıştı. Yetmedi, Mabel Matiz malum internet sitesinde eski ödüllerini satışa çıkardı!

Altın Kelebeklerini Malum İnternet Sitesinde 5 TL'den Satışa Çıkaran Mabel Matiz'in Müthiş Hamlesi

Popüler İçerikler

İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı