Maaşı Yanlışlıkla 330 Kat Fazla Yatan İşçi, İstifayı Basıp Kayıplara Karıştı

Şili'de bir çalışan, maaşının 330 kat fazla yattığını fark edince istifasını sunup kayıplara karıştı. İşveren, paralarla kaçan çalışan hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

CIAL Alimentos isimli bir gıda üretim tesisinde çalışan ve ismi açıklanmayan işçiye 30 Mayıs'ta maaşından yaklaşık 330 kat fazla olan maaş çeki verildi. İşçi 500 bin Peso yerine 165 milyon 398 bin 851 Peso aldı.

Durumu işverenine bildirerek farkı iade edeceğini söyleyen işçiye şirket yetkilileri işlemler için bankaya gitmesini söyledi.

Paralarla birlikte kayıplara karıştı

Bankaya ertesi gün gideceğine söz vererek şirketten gelen arama ve WhatsApp mesajlarını üç gün boyunca yanıtlamayan işçi daha sonra avukatı aracılığıyla gönderilen bir mektupta istifasını sundu.

Hatalı maaş veren şirketin kayıplara karışan çalışan hakkında dava açmaya hazırlandığı bildirildi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Güllü'nün Kardeşi Raşit İlk Kez Konuştu: Tuğberk ve Tuğyan'la Ne Konuştu?
İtalya Başbakanı Meloni'nin Mozambik Cumhurbaşkanını Görünce Verdiği Tepki Viral Oldu
Müstehcen Sahneler Dikkat Çekmişti! Asena Keskinci'nin Jasmine Dizisine İnceleme Başlatıldı
YORUMLAR
03.07.2022

Biz yerden 5 lira bulsak sahibini arıyoruz nede olsa büyük para

03.07.2022

Türkiye dede benzer durum olmuştu. Paradan 6 sıfır atıldığı ilk günlerde, Ziraat bankası çalışanı, bir çiftcinin hesabına bakiye VS olarak 3-5 milyon (trilyon) para geçmişti. Çift ide uyanık ya, parayı yavaş yavaş çekip trakdör, toprak VS satın almıştı. Sanki hiç ortaya çıkmayacak hata.

03.07.2022

Nerede bizde o şans of ulen Of.Millet yolda,parkta para bulup iade ediyor ya deli oluyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (20)