Maalesef Dediği Gibi Olmadı! Ronaldo'nun Geçmişteki Açıklamaları Gündem Oldu

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Nassr ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Transferin açıklanmasının ardından ise geçmişte yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Portekizli yıldız, 2015 yılında Real Madrid'te forma giyerken İngiltere'de bir programa konuk olmuş ve kariyeri ilgi dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştu.

Ronaldo, programda futbol hayatını üst düzey bir kulüpte noktalayacağını dile getirmişti. İşte Ronaldo'nun açıklamaları 👇

'Şerefimle emekli olmak istiyorum, ABD, Katar veya Dubai'de oynamak istemiyorum. Bu ABD, Katar veya Dubai'de oynamanın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ben sadece kendimi orada görmüyorum' 

Bu açıklamalar 7 yıl öncesine ait olsa da yıldız isim, bu sezonun başında Piers Morgan ile yaptığı söyleşide de kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği vurgulamıştı.

Piers Morgan, Ronaldo'ya "Şampiyonlar Ligi futbolu oynayıp rekor kırmaya devam etmek istiyorsun. Konu sadece para olsa, Suudi Arabistan'da servet kazanırdın." demişti.

Ronaldo da bu cümleyi onaylamış ve şöyle yanıt vermişti: "Kesinlikle, ben hâlâ çok gol atıp takıma yardımcı olabileceğimi düşünüyorum"

Portekizli yıldızın Arabistan tercihi sevenlerini ikiye bölse de yeni kariyerinde nasıl bir performans göstereceği herkes tarafından merak ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Nereden Nereye! Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'a Transfer Olmasına Gelen Tepkiler
Cristiano Ronaldo, Transferin Ardından İlk Kez Konuştu! Neden Al-Nassr'ı Tercih Etti?

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
01.01.2023

Adam bae, katar, ve abd de oynamak istemediğini söylemiş suudi arabistan dememiş 😂😂😂

Yoo hiç kimsenin bundan sonraki kariyerini merak ettiğini düşünmüyorum

01.01.2023

zamanında bir kemal sunal filmindeki replikle anlatmak gerekirse "para her sözü yer oğlum"

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ