Lunaparkta Eğlence Aracının Koptuğu Dehşet Anları Kameraya Yansıdı!

Özbekistan'da yaşanan olayda, bir lunaparkta kullanılan bir eğlence aracının kopması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Özbekistan’ın Cizzak şehrinde bulunan bir lunaparkta bulunan Adrenalin Max adı verilen eğlence aracının yükseldiği anda koptu.

Feci kazada 19 yaşındaki bir genç kızın yaşamını yitirdiği ve 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Öte yandan kaza anı çocuklarının eğlenceli anlarını çekmek isteyen ailelerin kameralarına yansıdı.

Kazadan sonra ise aileler yere çakılan eğlence aracına koşarak çocuklarını kurtarma telaşına düştü.

Özbekistan Acil Durumlar Bakanlığı olayla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Basına yapılan açıklamaya göre, Özbekistan’ın Cizzak şehrinde bulunan lunaparkta yaşanan kazada 4 çocuk ve gencin yaralandığı, 19 yaşındaki bir kız çocuğunun ise yaşamını yitirdiği doğrulandı.

Kaynak: İHA

İşte o dehşet anları:

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
29.06.2019

dogru düzgün bakım yapılmayınca böyle oluyo işte bizim ülkede de her lunaparka güvenmeyin, üniversitedeyken arkadaşlarım zorla bişeye bindirdi o zaman demiştim bu çok bakımsız dandik duruyo bişey olmasın diye korktun mu vs gaza getirdiler bindik 1-2 hafta sonra gazetede o lunaparkta o araçta bi kızın ölüm haberini görmüştüm kemer açılıp yandaki inşaata fırlamış.. biz binerken yanımdaki arkadaşıma "bu kilit açılıyomuş inşaata uçuyomuşuz" diye de şaka yapmıştım...

29.06.2019

Offf çok kötü :(

Geçen yükseklikten korkan biri olarak zorla tsunamiye bindirildim. Hiç istemiyordum çünkü bana lunapark aletleri güvenli gözükmüyor. Kontrollerinin yapıldığını bile sanmıyorum. Korkuyla bindim adam da inadına uzun tuttu bizi yukarıda. İçim gitti şerefsizim. Sirk sahnesindeymişim gibi davrandı adam bana, aşağıdaki insanlar beni kameraya çekip eğleniyorlardı. Çok sövdüm.

TÜM YORUMLARI OKU (6)