Lunapark'ta Korku Dolu Anlar! Çığlıklar Yükseldi

Bursa'da, zincirlerinin dolanması nedeniye cumartesi günü 8 kişinin yaralandığı dev salıncakta dün de panik yaşandı. Dev salıncağın kolları ağaç dallarına takıldı. 

Dev salıncak havada dönerken, zincirleri birbirine dolandı. Görevli hemen salıncağı durdururken, 8 kişi hafif yaralandı. Aynı salıncakta dün de korkulu anlar yaşandı.

Kademe kademe yükselen oyuncak en yüksek noktaya ulaşıp hızla döndüğü sırada, zincirlere bağlı salıncaklar çevredeki ağaç dallarına çarpmaya başladı.

Eğlenmek için salıncağa binenler büyük korku yaşarken, o sırada yakınlarını cep telefonu kamerasıyla görüntüleyenler de paniğe kapıldı.

Şans eseri yaralanan olmadı.

İşte çığlık atılan anlar

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
24.04.2023

Lunaparkların hiçbiri güvenli değil, özellikle ülkemizdeki denetimsizlik yüzünden kimin nerede başına ne geleceği bilinmez.

Pasif Kullanıcı
24.04.2023

Bu salıncaklar bungie jumpingten istatiksel olarak daha tehlikelyimiş. Hayatımda binmedim binmemde. Küçücük metal zincir parçasına hayatını bağlayanlarında çüke sürülecek aklı yoktur.

24.04.2023

Oldum olası tırsarım bu salıncaktan... Çocukken salıncağın kopması ve birisinin denize uçmasına şahit olmuştum ne yazık ki 😔

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ