Lüks Villada Kadın Cinayeti: Sevgilisini Öldürdü, Ev Sahiplerini Yaraladı

İstanbul Büyükçekmece’de bulunan lüks villada dün akşam saatlerinde korku dolu anlar yaşandı.  Musa G. isimli şahıs, villada çalışan sevgilisi 49 yaşındaki Zebiniso Dayıyarova isimli Türkmen kadını kendisini aldattığı gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdü. Ev sahiplerini de yaralayan zanlı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay Büyükçekmece Pınartepe Mahallesi Gürpınar Caddesi saat 22.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, 49 yaşındaki Zebiniso Dayıyarova isimli Türkmen kadın, sevgilisinden Musa G. isimli sevgilisinden ayrılmak istiyordu. Ancak adam bir süredir kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisinin, bakıcı olarak çalıştığı lüks villaya gelerek kavga çıkardıktan sonra bıçakla kadını ağır yaraladı.

Ağır yaralanan kadın sesleri duyup gelen vatandaşlar tarafından çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kadın yapılan tüm müdahaleye rağmen öldü.

Ev sahiplerini de bıçaklayan zanlı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Samsun’da Kadın Cinayeti: Kolundaki Bilezikler İçin Akrabası Tarafından Katledildi
İstanbul’da Korkunç Kadın Cinayeti: Sokak Ortasında Öldürüp Başında Bekledi
İstanbul’da Kadın Cinayeti: Sevgilisini Öldürüp Ailesini Aradı!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Cem Küçük Emekli Maaşlarına “Ciddi Artış” Yapılacak Tarihi Açıkladı
20 Yaşında 1 Milyon Dolara “Hayır” Dedi: Genç Kadın Bu Teklifi Reddetme Sebebini Açıkladı
Bir Gecede Milyoner Olmuştu: 16 Milyon Euroluk Serveti Eriten Piyango Milyoneri Artık Sosyal Konutta Yaşıyor
YORUMLAR
14.09.2024

üst üste kadın cinayetleri bu kaçıncı ya kız çocukları bile rahat yaşayamaz oldu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ