Lukapu’dan Herkese Bedava Fotokitap

Hepimiz fotoğraf çekiyoruz ve bunları dijital olarak saklıyoruz. Ama farkında mısınız ki artık eskisi gibi değil fotoğrafla ilişkimiz. Dijital fotoğrafçılık geliştiğinden beridir çektiğimiz fotoğrafları sonrasında ne yapacağımızı bilemiyoruz artık. Tabi ki sosyal medyada paylaşıyoruz ama ilişkimiz neredeyse orda kesiliyor. Artık buna bir çözüm var: Lukapu.com

Online fotokitap sitesi Lukapu, çok enteresan bir kampanya hazırlamış. “Herkes en azından bir kere Lukapu’yu denemeli” diyen Lukapu yetkilileri bu enteresan kampanyayı yaratmış. Herkese kısa bir süre için Lukapu Ceplik Bedava!

Lukapu; basit bir şekilde online olarak fotoğraflarınızla fotokitap tasarlayabildiğiniz bir servis. Oldukça kaliteli bir ürün geliyor sonunda. Kesinlikle denemenizi isteriz. 

Bu kampanyaya katılıp Lukapu Ceplik sahibi olabilmeniz için yapmanız gereken sadece kampanya sayfasına girmek. Gerisi anlatılmış zaten: http://lukapu.com/lukapu-nu-yarat-ceplik.html

16 sayfalık Lukapu Ceplik 35 TL değerinde. Yani daha başlangıçta 35 TL kazancınız var. Üstelik 35 TL’nizi inidirm olarak kullanıp diğer tüm ürünlerde de kullanabiliyorsunuz. Tüm Lukapu ürünlerini http://www.lukapu.com/tr/urunler linkinden incelemeniz de mümkün.

Hemen http://www.lukapu.com 'a girerek ya da 0212 279 5060 numaralı çağrı merkezlerini arayarak, üç adımda kolayca fotokitabınızı oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık