Lucescu'dan Aysal'a Sert Cevap

Roberto Mancini'nin ayrılığından sonra G.Saray ile adı yoğun biçimde geçen Lucescu transfer teklifi hakkında sert konuştu.

Ukrayna'nda ayrılmayı düşünmediğini söyleyen deneyimli teknik adam Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini açıklarken, sarı-kırmızılıların bu teklifte çok ciddi olmadığını dile getirdi.

69 yaşındaki çalıştırıcı, 'Galatasaray'da anlamsız işler oldu. Ligde şampiyon oldular, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadılar ama bunun sonrasında başkanın yönetim ekibi değişti ve yeni bir grup ile yeni düşünceler ortaya çıktı. Bunlar belirsiz durumlar. Ben, insanlar tarafından kolay değiştirilebilen bir başkanla değil daha kalıcı bir başkanla çalışmak isterim' ifadelerini kullandı.

Shakhtar Donetsk'ten ayrılmamasıyla ilgili de konuşan Lucescu, 'Ben burada kendimi önemli hissettim. Ancak ülkedeki durumlar kötüye gidince kaçıp gitmek bana yakışmaz. Erkek gibi bir karakter sergilemeniz gerekir. Ayrıca milli takım iddiaları da gerçek dışı. Kendimi böylesine yeni bir başlangıç için genç bulmuyorum' diye konuştu.

Şampiy10

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Skandalda 'Video Arşivi İfşa Oldu' İddiası: Ela Rümeysa Cebeci ve Mehmet Akif Ersoy Skandalı Daha da Büyüyor
Oytun Erbaş'ın "Hokkabaz" Çıkışına Köpüren İrem Derici Ağzına Geleni Saydı: "Kı*ımın Profesörü!"
Kalorifer Açmadılar, Dışarıda Yemek Yemediler: 40 Yaşından Önce Emekli Olan Çift