Lübnan'daki Muhabir Saldırısından Ünlü Psikiyatrın Yalı Çapkını Açıklamasına TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

10 Ekim Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. Sevilen dizi Yalı Çapkını'na gelen eleştirilerine Gülseren Budayıcıoğlu noktayı koydu. Dizinin yeni sezonu ile ilgili konuşan Budayıcıoğlu şok açıklaması ile izleyiciye tüyoyu verdi.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan Yalı Çapkını ile İlgili Herkesi Şaşırtan Açıklama!

2. Lübnan’ın başkenti Beyrut, İsrail tarafından bombalandı. Beyrut'ta yaşanan olayları canlı aktaran tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç ve haber kameramanı Yusuf Ziya Mert saldırıya uğradı.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Lübnan'dan Canlı Yayın Yapan Tv100 Ekibi Saldırıya Uğradı!

3. İnci Taneleri yeni sezonda yeni bölümü ile ilk kez seyirci karşısına çıktı. Bölüm başında verdiği mesajla "Kadına şiddete hayır!" dedi.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

İnci Taneleri Yeni Sezonu "Kadına Şiddet" Mesajı ile Açtı!

4. "İnci Taneleri"nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün yeni sezonda bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı. Dizinin popülerliği ve oyuncunun başarısına diyecek yok.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün Bölüm Başı Kazancı Dudak Uçuklattı!

5. Esra Erol'a oğlu Fatih Aydın'ın 93 gündür kayıp olduğunu söyleyen bir anne katıldı. Erol, günlerdir devam eden yayınında babayı stüdyoya zar zor getirdi. Anne ise bildiklerini anlatmamakta ısrarcı. Son olarak yayındaki kaş göz hareketi dikkatlerden kaçmadı.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Esra Erol'da Oğlunu Arayan Annenin Yayında Tanığa Kaş Göz Yapması Dikkatlerden Kaçmadı!

6. Kızılc ık Şerbeti'nin Ertuğrul'u Kayra Şenocak yeni dizi ile anlaştı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Şenocak'ın Yalı Çapkını'ndan ayrılan Öznur Serçeler ile birlikte oynayacağını duyurdu. İkili dizide karı koca olacak.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını'nın Oyuncuları Aynı Dizide Buluştu: Karı-Kocayı Oynayacaklar!

7. Televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan ve üçüncü sezonunun ardından final yapan Yargı, izleyenlerini bir hayli üzmüş ve şimdiden özlenmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş, dizinin senaristi Sema Ergenekon'un Ay Yapım'a yeni bir dizi yazdığını duyurdu.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Ceylin ve Ilgaz Şimdiden Özlendi: Yargı'nın Senaristi Sema Ergenekon'dan Yeni Dizi Geliyor!

8. NOW TV'nin sevilen dizisi Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... güçlenerek yoluna devam ediyor. Olayların giderek kızıştığı dizide Civan, Leyla'nın hayatta olduğunu sonunda öğrendi.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Leyla: Hayat Aşk Adalet Dizisinde Civan, Leyla'nın Yaşadığını Sonunda Öğrendi!

9. Dün akşam ana haber bülteni öncesi Esra Erol'da programına bağlanan Cem Öğretir'in bir anda burnu kanamış ve izleyenleri korkutmuştu. Öğretir'in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Canlı Yayında Burnu Kanayan Cem Öğretir'in Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Geldi!

10. İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i vahşice katleden Semih Çelik'in kasaptaki iş arkadaşı ATV Haber'e konuştu. Özlem Aktay'a özel röportaj veren Menderes Ateş, katilin 'kendi halinde, sessiz ama tedirgin eden bir yapısı' olduğundan bahsetti.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Katil Semih Çelik'in Kasap Arkadaşı ATV Haber'e Konuştu: "Sessiz ama Tedirgin Eden Biriydi!"

11. Artan şiddet olayları ve bunların medyada verilişine yönelik uyarıları hatırlatan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, şiddet olaylarının medyada veriliş biçimine yönelik önemli bir duyuru yayımladı.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

RTÜK'ten Gündüz Kuşağı ve Şiddet Olaylarının Medyada Verilişine İlişkin Sert "Denetim" Açıklaması Geldi!

12. Müge Anlı'da TikTok'ta 10 bin takipçiye sahip 67 yaşındaki Şahinaz Çıra, 2 kilo altın alıp kaçmıştı. Oğlu Muhammet'in annesini aramak için başvurduğu programda Şahinaz Çıra bulundu.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Müge Anlı'da TikToker Olup 2 Kilo Altınla Kayıplara Karışan Anne Bulundu!

13. MasterChef Türkiye'de geçtiğimiz hafta elenen Ayşe'nin ardından Beyza'ya pek çok yorum gelmişti. Ayşe'ye mobbing yaptığı iddialarına yanıt veren Beyza yine gündem oldu.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

MasterChef'te Ayşe'ye Mobbing Yaptığı İddialarına Beyza'nın Verdiği Yanıt Kafa Karıştırdı!

14. Dünya çapında beğeniyle izlenen yerli dizilerin yurt dışı satışlarının büyük öneminin olduğunu mutlaka biliyorsunuzdur. 2023-2024 sezonunda dizilerin yurt dışı satışlarından yapımcıların elde ettiği kâr açıklandı!

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Yapımcıların Yurt Dışına Sattığı Dizilerden Ne Kadar Kazandığını Görünce Şok Olacaksınız!

15. MasterChef izleyicileri bilir ki yarışmacılarından tutun da şef tabaklarına kadar her tabakta muhakkak yeşil bir yağ görürüz. Peki MasterChef'in meşhur yeşil yağı nasıl yapılıyor? Yarışmacılardan Muratcan merak edenler için tarif verdi.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

MasterChef Muratcan, Meşhur Yeşil Yağın Tarifini Verdi

16. Survivor'ın en popüler yarışmacılarından Turbo Turabi, emekliliğini duyursa da Exatlon Almanya'nın teklifini geri çevirmeyerek yeni bir yarışmaya gitmişti. Turabi, burada Alman yarışmacılara Erik Dalı oynattı.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Survivor Turabi, Exatlon Yarışmacılarına Erik Dalı Oynattı

17. Gündüz kuşağının en sevilen işlerinden Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son bölümüne Müge Anlı'nın benzetmesi damga vurdu. Anlı, programa başvuran ailenin karmaşık ilişkilerini Kızılcık Şerbeti'ne benzetti.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Müge Anlı'dan Programdaki Karışık Aile İlişkisine "Kızılcık Şerbeti" Benzetmesi!

18. Dün (9 Ekim) Esra Erol canlı yayınına katılan Ana Haber Bülteni sunucusu Cem Öğretir'in aniden burnu kanamaya başlamış ve herkes büyük bir şaşkınlık yaşamıştı. Cem Öğretir'in spiker eşi Seda Öğretir, eşinin sağlık durumu hakkında konuştu.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Canlı Yayında Burnu Kanayan Cem Öğretir'in Eşinden İlk Açıklama

19. Show TV'nin sevilen yarışma programı Gelin Evi'nde bir ilk yaşandı. Eşiyle Tiny House kiralayan Gizem gelin, yarışmaya bu evle katıldı.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Bir İlk Yaşandı! Yarışmacı, Gelin Evi Yarışmasına Tiny House'la Katıldı

20. NOW'ın sevilen dizisi Yabani, reytingleri çok düşmesine rağmen izleyicilerin isteğiyle 2. sezonu garantilemişti. Yabani, 2. sezonda da reytingleri bir türlü arttıramazken dizinin yurt dışı satışlarıyla elde ettiği kazanç ortaya çıktı.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Neden Final Yapmadığı Belli Oldu! Yabani'nin Dudak Uçuklatan Yurt Dışı Satışı

21. Gülse Birsel'in yazıp oynadığı durum komedisi Jet Sosyete kadın cinayetleriyle sarsıldığımız şu günlerde tekrar gündeme geldi. Dizinin bir sahnesinde Birsel'in karakterinin replikleri izleyenler tarafından çok beğenildi.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Kadın Cinayetlerini Konuştuğumuz Şu Günlerde Gülse Birsel'in Dizi Sahnesi Tekrar Gündeme Getirildi

22. MasterChef Türkiye'nin 10 Ekim akşamı yayınlanacağı programda eski yarışmacıların konuk olması tartışma konusu oldu. Bölümün fragmanını izleyenler bunun adaletsizlik olduğunu dile getirdi.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

MasterChef'te Eski Yarışmacıların Dokunulmazlık Oyununa Çağrılması Tartışma Konusu Oldu

Popüler İçerikler

Özgür Demirtaş’tan Domuz Eti Kullanan Köfteci Yusuf Açıklaması: “Farklı Düşünüyorum”
Gitmek İstiyor: Real Madrid'de Yedek Kulübesine Hapsolan Arda Güler'in Sabrı Taştı
Cani Semih Çelik’in Bağlantısı Ortaya Çıktı: 'İncel' Grupları Polis Takibine Girdi!