Lübnan'daki Akaryakıt Krizi Nedeniyle Hastaların Başka Hastaneye Nakli Sırasında Sedye ile Götürüldüğü İddiası

Afganistan yönetiminin Taliban'ın eline geçmesi bir yana, bir yanda da Lübnan'da akaryakıt krizi yaşanıyor. O kriz nedeniyle de ambulansların yakıt bulamadığı gerekçesi ile hastaların başka hastanelere nakli sırasında sedyeler ile taşındığı iddia edildi.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
18.08.2021

İddia değil gerçek.Lübnanda aylardır akaryakıt krizi var. Şebekeden elektrik verilemiyor, dolayısıyla her yerde jenarator calıstırıyorlar, bu da ciddi akaryakıt tüketimi demek haliyle. İstasyonların çoğunda yakıt yok, olanlar araç başına 10 lt veriyor en fazla, o da saatlerce sıra bekleyip de bitmeden yakalarsanız. Bir kaç haftaya daha da kötüleşeceği söyleniyor durumun. 3-5 sene içinde kendi başımıza gelecekleri görebilmek adına youtube da takip ediyorum sürekli, oradan biliyorum.

18.08.2021

Milyon tane araç geçti yanlarından. Nasıl kriz lan bu? Konu başkadır kazım.

19.08.2021

Doğru olabilmesi mümkün, böyle düz mantık ile curutemezsin 🤭🤣 Zira kamu kurumları artan akaryakıt maliyeti sebebi ile araçlara ikmal yaomyir olabilir. Yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi isede özel şahıslar normalin çok üstünde bir ücret karşılığı ve saatlerce sıra bekledikten sonra alabiliyormus. Yani akaryakıt bitti denmiyor ki zaten haberin başlığında

19.08.2021

islam dunyasi tam bir cokus icinde her yerinden catirdiyor dagiliyor, 10 sene icinde elektrikli araclara gecisle petrol zengini arap ulkelerinde de buyuk bir catirdama baslar, pespese isyanlar ic savaslar patlar. esas buyuk carpiklik korfez ulkelerinde, arabistan yarimadasinda, petrolun getirdigi zenginlik duzeni ayakda tutuyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ