Lozan Yeniden Gündemde: 'Tarihi Dosyaları Hazırlıyorum, Görecekler Kim Nerede Neyi Vermiş'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kocaeli Gençlik Kolları İl Kongresi öncesi kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. Ege'deki adalar ile ilgili CHP'den yapılan eleştirilere yanıt veren Erdoğan, ''Adaları siz verdiniz siz. Sizin partinizin başında olanlar verdi. Tarihi dosyaları hazırlatıyorum ve Lozan’da dahil olmak üzere bunların önüne, milletin önüne bu belgelerle anlatacağız.'' dedi.

''Uluslararası camiaya eğer kendinizi anlatmazsınız, meydanda kazanırsınız, masada kaybedersiniz. Lozan’da öyle olmadı mı?''

Kocaeli Gençlik Kolları İl Kongresi'ne katılan Erdoğan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Afrin operasyonundaki kararlılığın sürdüğünü söyleyen Erdoğan, ''Başbakanımız, bakanlarımız ile Ankara’dan diplomasiyi yürütüyoruz. Rusya ile ABD ile dün İngiltere ile Avrupa’nın değişik ülkeleri ile görüşmeleri yapıyoruz. Çünkü biliyorsunuz uluslararası camiaya eğer kendinizi anlatmazsınız, meydanda kazanırsınız, masada kaybedersiniz. Lozan’da öyle olmadı mı?'' dedi.

''Kılıçdaroğlu’na sorsan Lozan’da kazandığımızı söyler. Ondan sonra da adaların faturasını AK Parti'ye kesmeye kalkar.'' diyen Erdoğan şöyle devam etti:

''Adaları siz verdiniz siz. Sizin partinizin başında olanlar verdi. Tarihi dosyaları hazırlatıyorum ve Lozan’da dahil olmak üzere bunların önüne, milletin önüne bu belgelerle anlatacağız. Görecekler kim nerede neyi vermiş. Öyle yalanlarla, dolanlarla bu milleti aldatamazsınız.''

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
27.01.2018

Lozan, soktuğum başörtüsü ve yaldır yaldır yanasıca imam hatip liselerini olmadık yerde zank diye gündeme getiriyorsa kesin arkada bir olay dönüyor, bunu bilmeyen neandertaldir zaten. Gündem yaratmakta Hülya Avşar bir başgan iki. Yeni Akit kaynaklı belgeler sunacaksan hiç gelmeyelim reyis. Ha, alın fakirler size İlber Ortaylı, konuş İlberciğim dersen o zaman dikkate alabiliriz bak. Lise 1 konusu bu lise 1. Tarih dersinden geçmiş her insan evladı bilir bu konuyu kime neyi anlatıyorsun başgan?

27.01.2018

İnsanların inançlarına hakaret eden bu şahıslar neden bu siteden yasaklanmıyor, şikayet etmemize rağmen ?

27.01.2018

İslamcı kesim neden bu kadar aptal olmak zorunda?

27.01.2018

Kardeşim geçen birisiyle Lozan'ı tartıştım. Daha doğrusu böyle bir hataya düştüm. Diyor ki, 2023'te Lozan bitecek. Nerede yazıyor diyorum. Süresiz anlaşma olmaz diyor. Barış Antlaşmasında süre mi olur diyorum. Her anlaşma sürelidir diyor. Herifler artık attıkları saçmalıklara iman etmişler. Yani zihnen ölü, geri dönüşü yok bunun.

Chp'nin başındakiler verdi diyerek aklı sıra Atatürk'ü suçluyor. O çok sevdiği padişahların neden olduğu enkazı Atatürk toparladı. Küllerinden yeni ve modern bir devlet kurdu. Siz gericiler Atatürk'ün tırnağı olamazsınız!!!

27.01.2018

kardes Atatürk'ü degil inönü'yü kast ediyor...

TÜM YORUMLARI OKU (116)