Lovebombing'e Maruz Kaldığınızı Anlamanızı Sağlayacak 10 İşaret

Hepimizin geriye dönüp baktığında içinde bulunduğu ilişkilerde kendini kandırılmış gibi hissettiği zamanlar olmuştur. Lovebombing hemen hemen bu anlama geliyor. Şu an lovebombing'e maruz kalıp kalmadığınızı anlamanızı sağlayan birkaç işaretten bahsedeceğiz...

1. Her an her yerden sizinle iletişim kurmaya çalışırlar.

Story attığınızda hemen ona cevap atarlar, sabah günaydın, gece iyi uykular mesajını eksik etmezler, gün içinde sıklıkla ararlar... Yoğun bir iletişim halindedirler.

2. Göz boyamak için hediye tercihleri ekstra olur.

Devamlı sizi çok değerli hissettirecek pahalı hediyeler tercih ederler. Pahalı hediyeler almadıklarında da görebileceğiniz yerlere tatlı notlar bırakırlar, buluşmalara sevdiğiniz çiçeği alarak gelirler. Hediyelerle sizi devamlı şımartırlar.

3. Devamlı rüyalarınızı süsleyen date planları yaparlar.

Ağzınızdan çıkan her hayalin onlarla henüz birlikte bile değilken bir bir gerçekleşmesini izlersiniz. Bunu yaparak sizin için unutulmaz biri olurlar.

4. "Kimse senin gibi olamaz", "Uzun zamandır böyle hissettiren olmamıştı" gibi aşırı iddialı iltifatlar ederler.

Bu iltifatları eden biri sizden uzaklaşmaya başladığında doğal olarak suçu kendinizde ararsınız. Bu da onların taktiğidir işte...

5. Onların sınırlarını aşmanıza izin verirken sizin de kendi sınırlarınızı kaldırmanızı isterler.

Onlar size karşı sınırları tamamen kaldırmış gibi davranırlar, ardından sizin de tüm sınırlarınızı kaldırmanızı isterler. Kaldırmazsanız da 'Sen beni sevmiyor musun?' veya 'Bana güvenmiyor musun?' sitemleriyle sizi kötü pozisyona sokmaya çalışırlar.

6. Sizden 7/24 ilgi beklerler.

Siz ilgi istemeseniz de size devamlı ilgi gösterirler ve aynı şekilde sizin de bunu yapmanızı beklerler. Böylece bir anda hayatınızın merkezine yerleşmeyi başarırlar.

7. Aranızdaki bağın çok özel olduğuna sizi inandırırlar.

Henüz birkaç haftadır tanışıyor olsanız bile birbiriniz için yaratıldığınızı ve ruh eşi olduğunuzu söyleyebilirler. Pek de aldırış etmemek gerekiyor. 😅

8. Sizi gördüğü her an gerçek olamayacak kadar abartılı iltifatlar ederler.

Yeni uyandığınızda çektiğiniz bir selfie'ye veya aldığınız basic bir tişörte bile aşırı büyük iltifatlar ederek aslında inandırıcılığın azalmasına sebep olurlar. Ama yine de o süreçte bunu anlamazsınız.

9. Sabretmek istemezler, hakkınızda her şeyi hemen duymak isterler.

Hakkınızdaki en kişisel şeyleri bile öğrenmek, sizi en yakından tanıyan kişi olmak isterler. Bunu henüz aranızda bir şeyler oturmadan yaptığınızda sonrasında pişman olabilirsiniz.

10. Başkasıyla vakit geçirdiğinizde kıskanırlar.

Yalnızca karşı cinsle değil, arkadaşlarınızla birlikte otururken de kıskançlıklarını size gösterebilirler. Sizin hayatınızda yalnızca kendilerinin olmasını isterler.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!