Lösemiyle Mücadele Eden Küçük Kardeşine Sonsuz Destek Veren 5 Yaşındaki Abla Kalbinizi Isıtacak!

2018 yılının Ağustos ayında Beckett Burge'e ilikteki genç beyaz kan hücrelerinde başlayan lenfoblastik lösemi teşhisi kondu.

Bu korkunç teşhis konulduğunda henüz 2 yaşındaydı. O zamandan beri zamanının çoğunu hastanede geçiriyor, kan nakli ve trombosit nakli yapılıyor ve kemoterapi alıyor. Bütün bu zorlu süreçte ise ablası Aubrey, gerçekten gören herkesin ders çıkartması gerekecek şekilde küçük kardeşine bütün benliğiyle destek oluyor.

Aubrey kardeşinden yalnızca 14 ay büyük olmasına rağmen, oldukça düşünceli ve olgun bir kişiliği olduğunu gösterdi denebilir.

28 yaşındaki anne Kaitlin Burge'e göre, Aubrey ile kardeşinin arasında inanılmaz bir bağ var. Beckett hastane sürecinden yorulduğunda arkadaşlarıyla oyun oynamak yerine kardeşinin yanında kalarak ona göz kulak oluyor. 

Ocak ayında Kaitlin, Aubrey'nin Beckett'a yaklaşımını gösteren oldukça etkileyici fotoğraflar çekti. Fotoğrafta klozete eğilen kardeşinin sırtını sıvazlayarak ona güven veren Aubrey vardı! Fotoğraf çekildikten sonra ise Aubrey, kardeşini yerine taşımadan önce gidip ellerini dezenfekte etti. Ailesine de banyoyu temizleme konusunda yardım teklifinde bulundu.

Zor zamanların aile bireylerini bir araya getirdiğini göstermek isteyen Kaitlin fotoğrafı paylaştı.

'Neler olduğunu bilmiyordu ama kendisi hasta olduğu zamanlarda yaşadıklarını hatırlıyordu. Bizler de Aubrey hasta olduğunda ona destek olmak için sırtını sıvazlardık. Onu hatırladı ve kendisi de uyguladı. Kardeşinin sırtını sıvazladı ve her şeyin yoluna gireceğini söyledi, onun yüzünü ve ellerini yıkadı. Sonrasında kardeşini oturma odasına taşıyarak onu kanepeye oturttu. Bana da banyoyu temizleme konusunda yardımcı olabileceğini söyledi ama ben gidip oturmasını söyledim. Kardeşine yardım etmek ve onun temas ettiği her şeyin temiz olduğundan emin olmak için elinden geleni yapıyor. Sürekli Beckett'a göz kulak oluyor. Onları beraber görmek beni hem mutlu ediyor hem de üzüyor. Aralarında inanılmaz bir bağ var. Bu güne kadar çok yakınlardı, Aubrey kardeşiyle hep ilgilendi. 4-5 yaşlarındaki bir çocuk arkadaşlarıyla dışarıda oynamalı. Jimnastiği çok seviyor ve finansal sıkıntılarımızdan ötürü bu konuda da destek olamıyoruz. Dışarıda arkadaşlarıyla oynuyor, havuzda yüzüyor ve hatta jimnastiğe devam ediyor olması gerekiyordu. Ama bunlar yerine burada kardeşiyle ilgileniyor. Aubrey ve Beckett her zaman beraber oynarlardı. Aubrey, Beckett ile beraber süper kahramanları oynardı. Dışarı çıkması konusunda ısrarlarımıza rağmen kardeşinin yanında kalmayı tercih ediyor ama.'

Beckett'ın dış görünüşünün değişmesiyle beraber Aubrey ailesine birçok zorlayıcı soru sormaya da başlamış.

'Birçok doktorun yüzünde maskelerle, ellerinde iğneler ve ilaçlarla Beckett'a yaklaştıklarını; bu sırada Beckett'ın savunmasız bir şekilde orada uzandığını gördü. Neler olduğundan emin değildi, tek bildiği kardeşiyle yani en yakın arkadaşıyla ilgili bir sorun vardı. Ona kardeşinin hasta olduğunu açıkladık. Bunun yaptığı veya yediği bir şeylerle ilgisi olmadığını söyledik. Aubrey'ye her şeyi uzmanlar eşliğinde anlattık. Onun sorduğu her soruya açık yanıtlar verdik. Hatta Beckett da yanımızda oldu hep. Beckett belki de ilerleyen zamanlarda 'Ben kanserim' diye insanlarla paylaşacak. Çünkü bunu biliyor. Bizler, Aubrey'nin bu konuda oldukça destekçi olduğunu biliyoruz.'

Şu an dört yaşında olan cesur Beckett'ın iki yıl daha kemoterapi alacağı düşünülüyor. Tabii bu süreçte Aubrey de onun en büyük destekçisi ve en yakın arkadaşı olmaya devam edecek gibi!

Popüler İçerikler

Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"
YORUMLAR
16.09.2019

oyyy canını yediklerim :( Acil şifalar.

16.09.2019

İnsanlık parada pulda, şekilde şemalde değil kalptedir. Gülen yüzünüz hiç solmasın. Sağlığına kavuşursun inşallah. Saygılar.

14.12.2019

Rabbim kardeşinin acısını göstermesin güzel kız o kalbinin güzelliği yüzüne yansımış sen çok güzel bir insansın sizin varlığınız iç ısıtıyor kardeşinin en kısa sürede iyileşmesi için dua edeceğim inşallah çocukluğunuzu doya doya yanyana elele ve hep gönül gönüle geçirirsiniz cesur çocuk sende böyle güçlü kalmaya devam et hiç bir şeyin seni yıkmasına izin verme seni çok seven ve hep yanında olan bir ablan var çok şanslısınız

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ