Londra'ya Taşınıyorum Diye Ayrılan Sevgilisinin Nişanlandığını Öğrenen Kadının Şokunu Siz de Yaşacayacaksınız

@nnazlikarabulut adlı bir TikTok kullanıcısı eski sevgilisinin yalanlarını tesadüfen nasıl yakaladığını anlattı ve sosyal medyada gündem oldu. Gelin detaylara birlikte bakalım.

‘Deccal eximin yalan hayatı’ başlığıyla TikTok’undan nasıl bir oyunun içerisine dahil olduğunu anlatan genç kadın izleyen herkesi kendi şaşkınlığına dahil etti.

Erkek arkadaşıyla tanıştığı ilk zamanlarda ilişki düşünmediğini dile getiren genç kadın, erkek arkadaşının ona sıkça küçük büyük fark etmeksizin hediyeler aldığını ardından da sevgili olduklarını anlattı.

Ancak her şey güzel giderken bir anda erkek arkadaşının Londra’ya gittiğini söyleyerek ayrıldığını ve kendisini her yerden engellediğini dile getirdi.

Sonrasında ise bir gün kız arkadaşıyla otururken onun Instagram hesabından erkek arkadaşının profiline baktığını ve bir ortak takipçi gördüğünü anlattı.

Bu ortak takipçinin de tesadüfen kız arkadaşının görüştüğü kişi üstüne de kendisinden ayrılan sevgilisinin kuzeni olduğunu öğrendiğini söyledi.

Ancak olaylar buradan itibaren ilginçleşmeye başladı çünkü kız arkadaşının bahsi geçen çocuğun 4-5 yıldır bir ilişkide olduğunu yakın zamanda da nişanlanacağını söylediğini anlattı.

Ve kız arkadaşı nişanlanacağı kadını da birçok kez farklı kadınlarla aldattığını, bunları da bahsi geçen çocuğun kuzeninden yani kendi erkek arkadaşından öğrendiğini dile getirince genç kadın neye uğradığını şaşırdığını ifade etti.

İşte tüm detaylar 👇

Gelen yorumlar ise bu şekilde. 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

İran Sokaklarında Yer Alan Çeşmelerin Pipet Seçeneği Olması Hijyen Konusunda Tartışma Yarattı
Saniyeler İçerisinde Hastalığı Tahmin Ederek Popülerleşen Geleceğin Doktor Adayı Cerem
İlişki Tavsiyeleriyle Tanınan TikTok Fenomeninden Yeni Taktikler: “Erkekleri Tuzağa Düşüren Sorular”

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.02.2024

Makyaj yapmadan konuşamayan kız avelliği

Pasif Kullanıcı
23.02.2024

🤣🤣

23.02.2024

ya, çok afedersiniz lurucağım cümleden ötürü ama ben bu kızın antacağı şei sikim yani! en heycanlı yerinde, "Gözüme bubu sürüyom, kıçıma şunu kullanıyom" denir mi amk. yaa...

23.02.2024

neden bunlar makyaj yaparken anlatılıyor anlamıyorum. O zaman daha mı ikna edici oluyor. Ya da ikisi ayrı ayrı yapılamıyor mu? Benim bildiğim makyaj videosunda makyajın incelikleri anlatılır, nasıl yapılacağı vs. Aşk hayatın, cinsel hayatın, sosyal hayatın, ne alaka? Makyajla ilgisini bağdaştıramıyorum bir türlü.

23.02.2024

Çünkü bu aslında bir makyaj malzemesi reklamı. Anlatılan hikaye tamamen kurgu. Buna sponsor olan firmalar reklamın başarısını içeriğin kalitesinden çok izlenme sayısına göre ölçtüğü için akıllarına gelen her yolla ilgi çekmeye çalışıyorlar. Bu video dürüst bir ürün tanıtımı olsa sıkıcı olur, kimse izlemezdi. Öte yandan konu enteresan bir dedikodu olduğunda hikaye saçma bile olsa insanların ilgisini çekebiliyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ