Londra Tatili Sonrasında “Özenmeyin, Hastaneler Randevu Vermiyor” Diyen Sinan Akçıl Dillere Düştü

Londra’da yaptığı tatil sonrasında Günaydın’a röportaj veren Sinan Akçıl yaptığı açıklamalarla gündem oldu. “Avrupa’ya özenmeyin” diyen ünlü şarkıcı “Hastaneler gün vermiyor, evler çok pahalı, her yerde evsizler var” dedi. 

Hadi gelin Sinan Akçıl’ın ‘tavsiye’lerine ve kendisine gelen tepkilere birlikte bakalım…

Sinan Akçıl… Pop müziğin sevilen isimlerinden…

Kendisi geçtiğimiz günlerde tatilini geçirmek için İngiltere’nin Londra kentini tercih etti.

Tatilini yapan Sinan Akçıl dönüşte Günaydın’a verdiği röportajla günde oldu.

İşte Sinan Akçıl’ın açıklamalarından bir bölüm:

“Avrupa’nın özenilecek hiçbir yanı yok. Hastaneler gün vermiyor, sokaklar evsiz dolu. Refahın yüksek olduğu algısı yaratılan Avrupa illüzyondan ibaret. 

Dün İngiliz bir arkadaşımla konuştum, ayağı ciddi şekilde burkulmuş. Doktor 'Ağrı kesici al otur' diyerek 18 Şubat'a randevu vermiş. Özel hastaneye giderse 2500 pound (Yaklaşık 95 bin TL) ödemesi gerekiyor. Asgari ücret 1800-1900 pound (yaklaşık 72 bin TL) civarı...”

Ve tabii ki Sinan Akçıl’ın bu açıklamalarına sosyal medyadan da geri dönüşler elbet gelecekti, geldi… İşte o tepkilerden bazıları:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
03.02.2024

Bak sevgili Sinan: 1- Londra'da 'evsizlik' diye bir sey olmaz, olamaz! Neden mi? Legal bir oturumun varsa devlete basvurursun, sana hem ev verir, hem gecimini saglayacak maddi yardim yapar, hem de is bulur. Ingiltere'deki evsizlik tamamen insanlarin sectigi bir hayat tarzidir, bunu da herkes bilir. 2- Evet saglik sistemi mukemmel degildir, ama durumun gercekten acilse seni bulundugun yerden helikopterle bile alir hastaneye yetistirirler. Yok oram agriyor buram agriyor gibi sikayetlerle hastaneye gidersen, doktor durumun da ciddi olmadigini anladigi an, agri kesiciyi verir evine gonderir. Cunki herkes bilir ki, acile basvuran insanlarin %50'den fazlasinin durumu acil filan degildir. Bu da yine gelismislik gostergesidir cunki durumu gercekten acil olan insanlarin hakki korunmalidir.

04.02.2024

keşke bin kere bepenme butonu olsa da bin kere bu güzel cevabı beğenseydim👏👏👏

03.02.2024

önümüzdeki yaz için hazırlık yapıyor festivaldi şenlikti kurtuluş günüydü diriliş bilmem nesiydi en az 10 konser garanti olmus

03.02.2024

Milletvekilliğine mi gözü diktin ? 👀🤔

TÜM YORUMLARI OKU (33)