Londra'nın Çeşme Suyu Değerlerini Ölçen Gurbetçi Beklenmedik Bir Sonuçla Karşılaştı: "Kötü Bir Değer"

Londra'daki çeşme suyunun değerlerini ölçen bir sosyal medya kullanıcısı beklenmedik bir sonuçla karşılaştı. Suyun pH değerlerinin iyi olduğunu ancak TDS değerinin çok yüksek olduğunu söyleyen genç, 'Ha bu nehirden içmişsiniz, ha musluktan.' dedi. 

Londra'da Thames Nehri kenarında çektiği videoda kentin musluk suyu değerlerini ölçen bir sosyal medya kullanıcısı, şaşkına çeviren bir sonuçla karşılaştı.

Suyun pH değerinin iyi olduğunu söyleyen ancak temizlik değeri TDS'nin oldukça yüksek olduğunu belirten genç, "Ha bu nehirden içmişsiniz, ha musluktan." diyerek suyun kirli olduğunu söyledi.

İşte o video; 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

Üniversiteye Giden Genç Kızını Uğurlayan Sert Mizaçlı Babanın Gözyaşları Duygu Dolu Anlar Yaşattı!
Çılgın Royal Atları Yine Bildiğiniz Gibi: Bir Kraliyet Atı Fotoğraf Çektirmek İsteyen Kadını Feci Isırdı
Adana'da Kan Donduran Görüntü: Yaya geçidinden Geçerken Yol İstediği Araç Çarptı

Popüler İçerikler

Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başını Örtüp Ayşe'yi Taklit Etti!
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
YORUMLAR
26.09.2024

Cihazin olctugu TDS, mineraller, tuzlar da olabilir, demir-mangan da olabilir. Yani su saf degilse TDS zaten cok cok dusuk cikmayacaktir. Ortalama sise suyunda bile gordugu isleme gore 50 ila 290 arasi degisebilir. Gercek kaynak sularinda icinde barindirdiklari mineraller ve tuzlar dolayisiyla daha yuksek cikacaktir. Evian sularinin TDS orani 345 mg/L'dir. Fiji'nin 230, Perier'in 475. Laboratuvar testine tabi tutmadan TDS degerine bakarak su icilir mi icilmez mi anlayamazsiniz. Bos bir icerik.

26.09.2024

Tam da bugün bir öğretmen arkadaşla bunu konuştuk. Bana musluk suyu içmenin zeka geriliği yarattığını öne sürdü. Ayrıca suyun tadı gerçekten çok kötü.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ