Londra'da Taksicilik Yapan Hüsnü: "Günde 10 Saatte Ortalama 400-500 Pound Kazanıyorum"

Londra'da 'Siyah Taksi' ismiyle tanınan taksici Hüsnü, İstanbul’da taksicilik yapan Hamdi’nin aracına konuk oldu. Video @taksici.hamdi isimli TikTok hesabında paylaşıldı.

"Siyah Taksi" ismi ile bilinen Hüsnü, Londra'da taksici olabilmek için 7 sene uğraştığını ve 39 kere sınava girdiğini belirtti. Ayrıca Londra'da taksici olabilmek için tüm caddelerin bilinmesi gerektiğini de ekledi.

Günde 10 saat çalışarak ortalama 400-500 Pound kazandığını açıklayan Hüsnü, İstanbul'da taksicilik yapan Hamdi'yi şaşkına çevirdi.

İşte o anlar 🎥👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Oğuzhan Uğur Türkiye'deki Siyaset Gündemi ve "Mevzular: Açık Mikrofon" Serisi Hakkında Konuştu
İçiniz Isınacak! Karabük'te Bir Çift Yağmurun Keyfini Dans Ederek Çıkardı
Sokak Röportajında Konuşan 4 Yaşındaki Çocuk Hayat Pahalılığına İsyan Etti

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
01.09.2024

Benim dingilterede olan dingil bi arkadaşım var, hergün ağlıyor açız açız diye, şimdi ara yine ağlar, yirmi beş yıllık arkadaşımdı işime yaramadı çöpe attım, yav anlamadım bu Avrupa'da bunların bi kursu falan mı var hepsi aynı ağıdı yakıyor, hepsi ağlıyor hepsi zırlıyor, bu gurbetçileri var ya bi şişeye koyacan, çalkalayacan çalkalayacan çalkalayacan ilk çıkanı.........

gittiklerinde oturum veya vatandaşlık aldıklarına kadar çok zorluk çekiyorlar. ondan sonrası ortada arkabağlar beni aldır, oğlumu aldır, komşunun kızı var seni beğenmiş pompik için evlen oraya aldır gibi gibi sonra da usanıp ağlıyorlar gelmesinler diye.

01.09.2024

Madem bu kadar kazanıyor HMRC’ye bildirelim bakalım doğru vergilerini ödüyor musun? İsmin cismin belli elbet birileri araştırır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ