Liverpool'un Hissedarlarından Olan LeBron James, Forbes Milyarderler Listesine Giren İlk NBA Oyuncusu Oldu

Los Angeles Lakers forması giyen basketbolun süper starı Lebron James bir ilki başardı. NBA yıldızının serveti 1 milyar doları aştı. Basketbol kariyeri devam ederken bu kadar büyük bir servete erişen ilk basketbolcu oldu.

Los Angeles Lakers'ın başarılı basketbolcusu King LeBron James artık bir milyoner. Geçtiğimiz yıl 121 milyar dolar kazanan LeBron James, yaptığı yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

Forbes'in yapmış olduğu duyuruda LeBron James'in resmen milyarderler listesine girdiği açıklandı.

Kariyer hedeflerinden birisinin milyarder olmak olduğunu 2014 yılında verdiği röportajda belirten James, 2022 yılında bunu başardı.

LeBron James NBA'de formasını giydiği Cleveland Cavaliers, Miami Heat ve Los Angeles Lakers'tan 385 milyon Dolar'dan fazla kazandı.

Basketbol haricinde yaptığı anlaşmalardan da oldukça fazla gelir elde eden basketbolcu 18 yaşından itibaren Nike ile anlaşmalıydı.

Aynı zamanda Liverpool'un hissedarlarından olan LeBron James; AT&T, PepsiCo ve Walmart gibi büyük şirketlerle sponsorluk anlaşması imzalayarak servetini büyüttü.

LeBron James 2011 yılında Liverpool'un hissedarlarından birisi oldu. Liverpool'un Klopp'tan sonra elde ettiği her başarı, James'in milyarder olmasına yardımcı oldu.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
03.06.2022

bizim de sadece çenemiz yorulsun işte...

03.06.2022

yok artik lebron james.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ