Liverpool - Chelsea Maçında Sahaya Atlayan 'Deli Mi Ne?' Özür Videosu Yayınladı!

Liverpool-Chelsea maçının 14. dakikasında sahaya atlayan Deli Mi Ne? YouTube kanalının sahibi Ali Abdülselam Yılmaz gözaltına alınmıştı.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Deli Mi Ne? Youtube kanalının sahibi Ali Abdülselam Yılmaz kendi kanalı üzerinden özür videosu yayınladı.

İşte o özür videosu:

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
YORUMLAR
16.08.2019

Fuck off yazılı tshirt'ü de heyecandan giydi sanırım. Buna verilecek en güzel ceza, bütün sosyal medya hesaplarını süresiz kapatmak ve bütün mal varlığına el koymak olur. Kalan hayatında sürünsün dursun.

16.08.2019

olm sen bunlarla çocuk takipçi kitleni kandırırsın anca, 15.dk'da ne heyecanı korner sırasında oyun durmuş bi de o arada dalmışsın.. daldıgın anda arkadaşların ayı gibi adını bagırıyo deli mi ne bu diye? spora sporcuya önem veriyomuş senin tek derdin şöhret olmak enes baturu geçmek para kazanmak falandır, kaliteli bişey bile üretemiyosunuz amk siz bunu PR için yapmadıysanız cümle alem beni siksin o kadar da eminim, ben olsam sana sosyal medya yasagı koyardım 1 sene.. artık amk video izleticem diye suç işlemeye başlıyosunuz yavaştan

16.08.2019

Senin yüzünden ekmeğinden olan insanların vebali ne olacak peki.Bu ve bunun gibi şımarık,bencil,sorumsuz insanların yaptıklarının yanlarına kâr kalması..................yazıklar olsun

TÜM YORUMLARI OKU (7)