Liseli Aşıklar Gibi Birbirine Bakmaya Kıyamayan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk "Nasip Olur mu?" Dedirtti!

Yakın arkadaşı Başak Dizer'in iş birliğiyle İtalya tatiline gidip Sorrento'nun keyfini çıkaran Özge Özpirinçci döner dönmez soluğu Bodrum'da, biricik kocası Burak Yamantürk'ün yanında aldı! Buluştukları gibi birbirine düşen çiftin, aşık ve utangaç bakışları 'Allah herkese böyle aşk nasip etsin' dedirtti!

Son dönemlerde Sandık Kokusu'ndaki performansıyla büyüleyen Özge Özpirinçci, doğallığıyla gönlümüzde taht kurmuş Özge Özpirinçci ile biricik kocası ve meslektaşı Burak Yamantürk'ün deli divane aşık hallerini bilmeyen yoktur!

Kızları Mercan'ın haberiyle 2021 yılında evlenmeye karar veren çift, aşk yaşamaya başladığı ilk günden beri parmakla gösterilen ve gıptayla bakılan çiftlerin başında geliyor!

Belki denk gelmişsinizdir, Özge Özpirinçci birkaç gündür yakın dostu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'le İtalya tatilindeydi! Birbirine pek düşkün iki yakın arkadaş, Sorrento'nun altını üstüne getirdi!

Geçtiğimiz saatlerde ülkeye döner dönmez oğluyla vakit geçiren Başak Dizer'in Kurt Efe'yle çılgın dansı olay olmuştu. Kaçıranlar için detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

İtalya Tatilinden Döner Dönmez Biricik Oğluna Koşan Başak Dizer, Kurt Efe'yle Yarınlar Yokmuş Gibi Dans Etti!

Özge Özpirinçci de tatilden döndüğü gibi soluğu ailesinin yanında aldı. Eşi ve kızının yanına Bodrum'a uçarak giden Özge Özpirinçci geceye birkaç fotoğraf da bıraktı.

Eşi Burak Yamantürk'le Yeşilçam filmlerinden fırlamış gibi duran utangaç aşık bakışlarının öne çıktığı fotoğraf ise "allah herkese böylesini nasip etsin" dedirtti! Biz bir kez daha hayran kaldık bu ikiliye!

Siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kaynana Şükran Polat Duyurdu: 8 Aydır Cezaevindeki Dilan Polat'tan Uzun Bir Aradan Sonra Mektup Geldi!
55 Milyonluk Teknesinden 'Kurtulduğunu' Söyleyen Cem Yılmaz'dan Fiyat Sorusuna Muallakta Bırakan Cevap!
Ortalık Büyük Karışacak: 'Evli' Üç Adam'dan Birinin 'Aldattığı' ve 'Görüntülendiği' İddia Edildi!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
12.07.2024

Şu kadın mutlu olunca çok seviniyorum. Nedense bana hep böyle çileli birisiymiş gibi geliyor. Büründüğü rolleri onunla bağdaştırdım galiba. :)

12.07.2024

Paylaşmayın şöyle ağır nazar değiyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ