Lisedeyken Kendisine Tecavüz Eden Adamla Evlendiğini Yıllar Sonra Korkunç Bir Şekilde Fark Eden Kadın

Sosyal paylaşım sitesi Reddit’de bir kadın kullanıcının yaptığı paylaşım son günlerde gündeme geldi ve okuyanların adeta kanını dondurdu…

Gönderiyi sizlerle paylaşmak istedik…

35 yaşındaki kullanıcı, 19 sene önce henüz lise öğrencisiyken Cadılar Bayramını kutlamak üzere bir partiye katılmış ve başına korkunç bir olay gelmiş.

Partideyken ihtiyaçlarını gidermek için lavaboya giren kadın, aşağı inen merdivenlere doğru ilerlerken 2 erkek tarafından zorla bir yatak odasına görüşülmüş.

Genç kadın, maskeli iki kişi tarafından tecavüze uğramış ve aradan geçen yıllar boyunca kimseye anlatamamış başına gelenleri.

Artık evli ve çocuk sahibi olan kadın, pandemi döneminde eşiyle birlikte vakit geçirirken ona ilk kez bu olayı anlattığını ve aldığı yanıt karşısında şok olduğunu söylüyor.

Çünkü yıllar önce kendisine tecavüz eden maskeli kişilerden birisi eşiymiş! Kendisinden 5 yaş büyük olan eşinin, lise arkadaşının abisi olduğunu ve kendisini yıllardır tanıdığını söylüyor kadın.

Üstelik bu itirafın ardından eşi “Sen de o dönemler çok ortada geziyordun, meraklıydın” diyerek üste çıkmaya çalışmış. Eşi ayrıca 18 yaşına girer girmez evlenme teklifi etmiş kendisine.

Konuşmanın ardından şoka uğrayan kadın uzun süre düşüncelerini toparlayamadığını söylüyor. 12 ve 14 yaşlarındaki iki kız çocukları olduğunu ve çocuklarının geleceği için endişelendiğini belirten kadın maddi anlamda eşinden yardım aldığı için ayrılmanın zor olduğunu düşünüyormuş…

Siz ne düşünüyorsunuz bu olay hakkında? Yorumlarda paylaşın...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Eşlerine Hayatları Boyunca Asla İtiraf Edemeyecekleri Gerçekleri Anlatarak Ağzımızı Açık Bırakan 17 Kişi
Seks Yapmanın Kendisini 'Özgür' Kıldığına İnanırken Artık Pişman Olduğunu Söyleyen Kadının İlginç İtirafları
Lenslerini Çıkarmadan Uyuduğu İçin Korkunç Olaylar Yaşayan Genç Kadının TikTok Videosu Gündemde!
Beraber Tatile Çıktığı Arkadaşlarını Güldürmek İsteyen Bahtsız Adamın Sonu Hastanede Biten Hikayesi

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
YORUMLAR
19.08.2022

Bak bak bak iğrenç zihniyete bak hele, “Sende o zamanlar çok meraklıydın çok ortalardaydın” yani açık açık “Hak ettin” demiş şerefsiz. Bizdeki “O saatte orada ne işi varmış, etek giyerse öyle olur tabi” zihniyetinin aynısı. Allah belalarını versin.

19.08.2022

Reddit. Kopyala, yapıştır. Editör ol.

19.08.2022

Saçma sapan sahte haber paylaşmayın yeter... Bu kaçıncı

TÜM YORUMLARI OKU (6)