Harvard Üniversitesi'ne Tam Burslu Kabul Edilen Lise Öğrencisi Zeynep Kurtuluş

Sakaryalı lise öğrencisi Zeynep Kurtuluş başarısı sayesinde Harvard Üniversitesi'ne tam burslu kabul edildi. Eğitim hayatında yepyeni bir başlangıç yapacak olan Zeynep Kurtuluş'u tebrik ediyor ve haberin detayları için sizi aşağıya bekliyoruz!

Liseye başladığı günden beri Harvard Üniversitesi'nde eğitim görmek isteyen Zeynep Kurtuluş, hedefini gerçekleştirmek için Kasım 2022 tarihinde Harvard'a erken kabul başvurusunda bulundu.

Başvurusu olumlu kabul edilen Kurtuluş, üniversite hayatına tam burslu şekilde başlamak için hak kazandı. Kurtuluş, Politika ve Ekonomi Bölümü okumak istediğini belirtti ve Harvard hedefini gerçekleştirebilmek için birçok eğitim aldığını da ekledi.

Kurtuluş'un hedefi en başından beri Harvard Üniversitesi'ydi. Bu nedenle de tüm çalışmalarını hedefine göre yönlendirdi.

Üniversite başvurusunda not ortalaması, dil bilgisi ve referansın önemli olduğunu vurgulayan başarılı öğrenci hedefine ulaşmak için beş yıldan uzun bir zaman harcadığını anlattı.

Başarılı öğrenci çalışmalarının karşılığını aldığı ve hedefine ulaşabildiği için çok mutlu olduğunu dile getirirken bu başarıyı vatanına hizmet etmek için kullanacağını da aktardı.

Aynı zamanda Kurtuluş gelecek planlarını şu cümlelerle anlattı: 

Çok motive oldum çünkü ilerleyen zamanlarda vatanıma dönüp hizmet etmek, çok daha güzel işlere imza atmak, farklı şeyler öğrenmek ve öğretmek için güzel bir adım olduğunu düşünüyorum. Kendimle hem gurur duyuyorum hem de tanıyacağım insanlar, hocalar ve güzel başlangıçlar için heyecanlıyım.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Hatay'a Seçim Tarihi Olan 14 Mayıs'a Kadar Uçuş Yok
The Crown'un Queen Elizabeth'i Olivia Colman, Depremzedeler İçin Düzenlenen Gecede Nazım Hikmet Şiiri Okudu!
Önder Aksakal: "Bülent Ecevit Yaşasaydı Cumhur İttifakı'nda Olurdu"

Popüler İçerikler

Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
YORUMLAR
17.04.2023

Tüm başarılı öğrencilerimizle gurur duyuyoruz... ... Gönülden tebrikler sonsuz başarılar... . . 👏👏👏

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ