Lionel Messi, 50. Hat-Trick'ini Yaptı: İşte Messi'nin Kariyerinde Yaptığı Tüm Hat-Trick'ler!

Arjantinli futbolcu, Lionel Andrés 'Leo' Messi kariyerinin 50. hat-trick'ini yaptı. Barcelona'da forma giyen ve dünyanın en iyi futbolcularından olan 31 yaşındaki Messi'nin bugüne kadar yaptığı tüm hat-trick'lere aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR

Ronaldo Messi'den 2 yaş büyük ve Messi'den 10 bin dakika fazla süre almış ama ona rağmen Aralarındaki gol farkı sadece 7 ve asist konusunda Messi 23 asist fazlayla önde. Maradona'yı katmıyorum hesaba bile hiçbir zaman Messinin çeyreği kadar o istikrarlı olamadı. Maradona'nın tüm kariyeri boyunca attığı golü Messi 2 sezonda atıyor. Kısaca Messinin seviyesi çok farklı. Değil kıyaslamak yakınına yaklaşacak bile futbolcu yok.

Pasif Kullanıcı
25.02.2019

Mesele sadece istatistik de değil ki bro. Oyuna baktığın zaman o top alma vermesi, zeka dolu pasları, çalımı ayrı şutu ayrı. Ronaldo kötü mü değil ama arada çok fark var. Daha hızlı koşmak, daha yükseğe sıçramak, topa daha sert vurmak. Ronaldoyu ronaldo yapan bunlar. Messinin koşacak dermanı kalmasın messi yine messi. Ama ronaldoda kalmazsa genç kurtlara yem olur

25.02.2019

çok büyük bir topçusun be Messi

25.02.2019

Ronaldo bu dünyanın en iyisi orası tartışılmaz ama Messi bu dünyadan değil, öyle bir dribbling, son vuruşlar falan insan üstü geliyor bana.

TÜM YORUMLARI OKU (7)