Linkin Park League of Legends Worlds 2024 Şarkısı Heavy is The Crown ile Döndü!

Eski baş vokalistleri Chester Bennington'ın zamansız ölümüyle hepimizi derinden sarsan sevilen rock grubu Linkin Park League of Legends Dünya Şampiyonası için yaptıkları Heavy is The Crown ile hayranların karşısında!

Riot Games geçtiğimiz günlerde Worlds 2024 için Linkin Park ile işbirliği yaptıklarını duyurarak hem oyuncuları hem de grubun hayranlarını heyecanlandırmıştı.

Her Dünya Şampiyonası etkinliği için dillere destan bir şarkı ile karşımıza çıkan Riot Games bu yıl ise yeni baş vokalleri Emily Armstrong ile geri dönen sevilen rock grubu Linkin Park ile kulaklarımızın pasını sileceğini kısa bir tanıtım ile duyurmuştu.

Linkin Park ve Riot Games işbirliğinden doğan Worlds 2024 resmi şarkısı "Heavy is The Crown" nihayet karşımızda!

Linkin Park'ın kurucusu Mike Shinoda da Riot Games ile işbirlikleri ve Heavy is The Crown hakkındaki hislerini şöyle dile getirdi:

Mike Shinoda yaptığı açıklamada “Bu şarkıyı dünya çapındaki League of Legends topluluğuyla buluşturmak için Riot Games ile iş birliği yapmak harika bir deneyim oldu. Bu şarkı bizim için yeni bir dönemin simgesi. Oyuncuların ve hayranlarımızın bunu deneyimleyecek olması bizi çok heyecanlandırıyor!” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Tsushima'nın Devam Oyunu Ghost Of Yotei Duyuruldu!
Steam'de Haftanın En Çok Satanları: FC 25 Roket Gibi Yükseldi!
Sims Serisinin En İyilerinden The Sims 3'e Gelen En Komik Yorumlar

Popüler İçerikler

Yok Artık Dedirten Olay: Üniversite, Erasmus Ödeneğiyle Mobilya Takımı Almış
Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başını Örtüp Ayşe'yi Taklit Etti!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu