Linçlendiği İçin Serzenişlerde Bulunan Berfu Yenenler'in "Paranız Yoksa Çocuk Yapmayın" Sözü Tartışma Yarattı

Sunduğu realite programıyla adından bahsettiren Berfu Yenenler sık sık ettiği laflarla dillere düşüyor. Ali Biçim ve Mesut Can Tomay’ın programına katılan Yenenler'in evlilik ve çocuk yapmak akkındaki sözleri yine gündem oldu!

Şu sıralar YouTube'da yayınladığı Talk Show Perileri isimli programıyla birçok ünlüye sorular yönelten fakat sonunda kabak yine kendi başına patlayan Berfu Yenenler ağzından çıkan çoğu cümleyle linç kapılarını sonuna kadar aralıyor.

Geçtiğimiz hafta baby shower yorumuyla linçlenen Berfu Yenenler, programın sosyal medyaya düşen kısımlarıyla sürekli tepki çekiyor.

Bu eleştirilere çoğu kez maruz kalan isim evlenirken hamile olmasından, daha önce hiç yapmadığını söylediği baby shower hakkındaki düşünceleriyle bile linç edilmişti.

Burada detaylardan bahsetmiştik 👇

İtiraflara Doyamayan Berfu Yenenler Evlenirken Bebeğinin Kaç Aylık Olduğunu Söyleyince Pelin Karahan Duramadı!

Şubat ayında Ali Biçim ve Mesut Can Tomay’ın programına konuk olan Berfu Yenenler'in kurduğu cümleler ortaya çıkınca ünlü isim kısa sürede sosyal medyada tartışma yarattı!

Ali Biçim'in "paran yoksa evlenmeyeceksin" sözlerini haklı bulan Berfu Yenenler, "Evlenmek için çok paraya ihtiyaç yok, ben çocuk yapmayın dedim" şeklinde sözlerine devam ederken kimileri tarafından bu düşünceleri haklı bulundu.

Yenenler programın ilerleyen dakikalarında "Paranız yoksa demeyeyim de, bu çok küstah, kendinizi rahat ettirecek kadar para kazanmadıysanız çocuk yapmayın" ifadelerini kullandı.

Onları şöyle bırakalım👇

İlginizi Çekebilir

Sosyete Kaprisi: Ünlülerin Akın Ettiği Mert Alaş Partisine Özellikle Davet Edilen Oyuncu Kim?
Her Seferinde İçimizi Yumuşacık Yapan Can Bonomo ve Oğlu Roman Sohbetleriyle Tatlılıkta Resmen Seviye Atladı

Popüler İçerikler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: “3. Dünya Savaşı Riski Var”
İsrail Askerlerinden Acımasız Muamele: Yaralı Filistinlileri ‘Canlı Kalkan’ Yaptılar!
Tepkiler Büyüyor: Mustafa Sandal'dan Arda Güler'in Elinden Forma Alan Montella'ya Zehir Zemberek Sözler!
YORUMLAR
25.05.2024

kadın haklı linçlik bir şey yok

26.05.2024

Bence de haklı. Keşke fakirler çocuk doğurmasa da zenginlerin fabrikalarında, otellerinde çalışacak insan kalmasa. Mesela zenginin çocuğuna bakacak bakıcıyı annesi doğurmasaydı da zengin kendi kendine bakmak zorunda kalsaydı.

25.05.2024

Çok doğru

25.05.2024

uremeyin kardeşim.. çoğalmayin... çok haklı

TÜM YORUMLARI OKU (66)