Libido Yine Tavan! Abartılı Erotik Sahneleriyle Çok Konuşulan 20 Dizi

Kalp ritmini bozan diziler kuşağına hoş geldiniz!

Not: Dizi açıklamaları Beyazperde'den alınmıştır. 

1. Elite (2018)

Elite, ülkenin en seçkin okuluna gitmeye hak kazanan işçi sınıfından üç gencin hikayesini konu ediyor. Las Encinas, İspanya’nın en seçkin okullarından biridir. Ülkede yaşanan bir deprem pek çok okulun yıkılmasına neden olur. Açıkta kalan çocuklar bölgedeki diğer okullara dağıtılmaya başlayınca, işçi sınıfı ailelerden gelen üç çocuk da Las Encinas’a kabul edilir. Gençler başlarda bu durumu büyük bir şans olarak görür. Ancak çok geçmeden yanıldıklarını anlarlar. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan üç genç ile her şeye sahip olan okulun zengin öğrencileri arasında büyük bir çatışma başlar. Sınıf arkadaşlarından birinin ölü bulunması ise ortamı iyice karıştırır. Polis tüm öğrencileri sorgudan geçirir. Peki suçlu ya da suçlular kimdir?

2. Valeria (2020)

Valeria, işinde ve evliliğinde sorunlar yaşayan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Yazar olan Valeria, kariyerinde sorunlar yaşamaktadır. Ancak onun hayatındaki tek sorun da bu değildir. Kocası ile de sıkıntılı bir süreçten geçen Valeria, hayatını yoluna sokmak için ne yapması gerektiğini bilemez. Genç kadın bu süreçte en yakın arkadaşları olan Carmen, Lola ve Nerea'ya sığınır. Sevgi, dostluk, kıskançlık, sadakatsizlik, iş, aşk, gelecek hakkında gelgitler yaşayan Valeria ve arkadaşları, tüm zorlukların üstesinden birlikte gelmeye çalışır.

3. Sexify (2021)

Genç bir kız olan Natalia, cinsellik konusunda tecrübesiz olan bir öğrencidir. O, bilgisayar ve yazılım konusuna ne kadar hakimse, cinsellik hakkında bildikleri de yok denecek kadar azdır. Bu durum üzerine Natalia, yakın arkadaşları Monika ve Paulina’nın da yardımıyla bir seks uygulaması oluşturmaya çalışır.

4. Game of Thrones (2011-2019)

 Kuzey Krallığının hükümdarı Lord Ned Stark, uzun ve zorlu savaşlardan sonra anayurduna dönüp krallığını bütünlük içerisinde tutmayı başarmıştır. Kral Robert Baratheon ile yıllarca omuz omuza çarpışan ve Baratheon'un kral olmasını sağlayan Ned Stark'ın tek istediği kuzey sınırlarını koruyan krallığında ailesiyle ve halkıyla yaşamaktır.

Fakat suyun öte yanında kendi topraklarından ve krallığından kovulduğunu iddia eden Viserys Targaryen , kız kardeşi Daenerys'i barbar kavimlerin başı Han Drogo'ya vererek, güç birliği planları yapmaktadır. Tahtını büyük bir iştahla geri isteyen ama kraliyet oyunlarından habersiz olan Viserys'in planları Kral Baratheon'a ulaşır. Savaş alanında büyük cengaver olan ama ülke ve aile yönetiminde aynı başarıyı tutturamayan Baratheon'un tamamen güvenebileceği ve her yanlış hamlesini arkasından toplayacak yeni bir sağ kola ihtiyacı vardır. Kuzeyin Lordu Ned Stark bu görev için seçilen tek aday isimdir. Kış yaklaşıyor...

5. Shameless (2011-2021)

Bir aile düşünün; her bir ferdi bir başka pis işe bulaşmış olsun. Alkolik bir baba ve yaşları 2'den 20'ye uzanan 6 çocuk, terkedip giden bir anne..

Shameless bu karanlık tablodan sıkı bir dram yerine, trajikomik bir hikaye çıkarmayı başarıyor. En büyük kardeş Fiona'nın ayakta tutmaya çalıştığı ailesi, her geçen gün biraz daha uçuruma sürüklenirken, işler bir türlü düzelmek bilmiyor.

6. Sky Rojo (2021)

Üç hayat kadını, kendilerini çalıştıran adamları ağır bir şekilde yaraladıktan sonra, hayatlarına farklı bir yön verebilmek için kaçar. İntikam için peşlerine düşen adamlardan kurtulmaya çalışan farklı geçmişlere sahip olan üç kadın, çıktıkları bu tehlikeli yolculukta özgürlükleri için savaşır.

7. Skins (2007-2013)

Skins, Bristol'da yaşayan gençlerin hayatlarına odaklanıyor. Gençlerin hiçbiri de sütten çıkmış ak kaşık değil. Biri anoreksik, biri öğretmeniyle yatıyor, bir diğeri Müslüman ve en yakın arkadaşının gay olmasını ailesine nasıl açıklayacağını düşünüyor ve bu liste uzayıp gidiyor. Anlayacağınız her birinin ciddi problemleri var. Dizi de sağ olsun, bizi üzmüyor ve her bir bölümü bir karaktere ayırarak, gençlerimizi daha da yakından tanımamızı ve dertlerine ortak olmamızı sağlıyor. Uyuşturucu, homoseksüellik, bozuk aile ilişkileri, seks, narsizm, antisosyallik, cinsel istismar, içine kapanıklık gibi gençler arasında yaygın olan sorunlara değinen Skins, daha ilk bölümüyle bile diğer gençlik dizilerinden ne kadar da farklı olduğunu, hayata pembe gözlüklerle değil de, tüm gerçekliğiyle baktığını bizlere kanıtlıyor.

8. Spartacus (2010-2013)

Romalıların ihanetine uğradı, köleliğe zorlandı ve bir gladyatör olarak yeniden doğdu. Çizgi roman estetiğinin ve ileri görsel efekt teknolojilerinin tüm nimetlerinden yararlanılarak çekilen Spartacus: Blood and Sand, yurdundan ve sevdiği kadından koparılan bir adamın, kanlı arenalarda küllerinden doğuş öyküsünü anlatıyor. O artık ateşli tutkuların esiri olmuş ve gaddarca yönetilen bir dünyada mücadele vermek zorunda.

Spartaküs hayatta kalmak için sıradan bir adamdan ve bir gladyatörden çok daha fazlası olmalı. O, bir efsaneye dönüşmeli. Tarihin en asi kahramanı, televizyonu fethetmeye hazırlanıyor.

9. Outlander (2014)

1945 yılında yaşayan, evli bir savaş hemşiresi olan Claire Randall; gizemli bir şekilde 1743 yılına yolculuk eder ve romantik bir İskoç savaşçısı olan Jamie Fraser ile evlenmek zorunda kalır. Claire zamanla Jamie’ye bir şeyler hissetmeye başlayacak ve iki farklı zamandan, iki farklı erkek arasında kalacaktır.

10. Californication (2007-2014)

Yetenekli bir yazar olan Hank Moody, yazar tıkanıklığı yaşadığı dönemde özel hayatında da çalkantılı günler yaşamaktadır. Hoş Hank'in her günü çalkantılıdır ya neyse.. Ergenlik çağındaki kızı Becca ve kızının annesi Karen ile yaşamak istemesine rağmen, doğru dürüst bir yaşam tarzı olmamasından dolayı bunu da başaramamaktadır. Sonunda Karen, bir başkasıyla evlenmeye karar verir..

11. The Witcher (2019)

The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

12. Easy (2016)

Joe Swanberg tarafından oluşturulan ve komedi antolojisi olan 'Easy' bir grup insanın hayatını konu ediyor. Şikago’da yaşayan insanların günümüz aşk, cinsellik, teknoloji ve kültür kavramlarını sorgulayışları anlatılıyor. Sekiz bölümden oluşan ve yarım saat süren dizinini oyuncu kadrosunda Orlando Bloom, Malin Akerman, Dave Franco, Jane Adams, Gugu Mbatha-Raw, Michael Chernus, Marc Maron, Elizabeth Reaser, Jake Johnson, Aubrey Plaza, Judy Greer, Zazie Beetz, Kate Berlant yer alıyor.

13. Masters of Sex (2013-2016)

Bir psikoterapi yöntemi olan modern cinsel terapini kurucu ve uygulayıcıları William Masters ve Virginia Johnson'ın 60'lı yıllarda sebep oldukları cinsel devrim sürecini anlatıyor.

14. The L Word (2004-2009)

Los Angeles'ta yaşayan bir grup eşcinsel kadının yaşamlarından kesitler sunan The L Word, eşcinsel kültürünün bilinmeyen yönlerini de izleyiciye aktarmayı görev edinmiştir. Eşcinsellerin kendi aralarında kullandıkları, özel anlamlar içeren kelimelere diyaloglarda sık sık rastlayabileceğiniz gibi, birçok farklı karakterde lezbiyen ile de tanışabilir, onların dünyalarının işleyişini görebilirsiniz.

15. Weeds (2005-2012)

Eşini kaybetmesinin ardından iki oğlu ve kayınbiraderi ile baş başa kalan Nancy Botwin, ailenin geçimini bir şekilde sağlamak zorundadır. Yaşadıkları yer olan Agrestic'teki potansiyeli değerlendiren Nancy, ot satmaya başlar. Bir süre oğullarından gizlediği bu meslek, ayyuka çıkmaya başladığında Botwin Ailesi'nin de maceraları başlamış sayılır.

16. Sense8 (2015-2018)

Wachowski Kardeşler'in 10 bölüm olarak planlanan dizisi, dünyanın 8 farklı yerinde yaşayan ve gizemli bir şekilde birbirleriyle bağlantıları olan 8 ayrı kişiyi merkezine alacak. Birleşik Krallık, Seoul, Mumbai, Nairobi, Berlin, Mexico City, San Francisco ve Chicago’yu mesken tutacak Sense8; her bölümde buralarda yaşayan bir karakteri yakından tanıtacak. Bu 8 kişiden bazıları bir araya gelmeye çabalarken, bazıları ise birbirini öldürmeye çalışacak.

17. What/If (2019)

Netflix'te izleyici karşısına çıkan What / If, 'Revenge' dizisinin yaratıcısı ı Mike Kelley tarafından ekrana taşınıyor. Her bölümde farklı bir hikayeyi takip eden dizinin başrolünde Renee Zellweger bulunurken yürütücü yapımcı kadrosunda Robert Zemeckis, Mike Kelley, Melissa Loy, Alex Gartner, Charles Rovin ve Jack Rapke gibi isimler görev yapıyor.

18. White Lines (2020)

White Lines, yıllar önce Ibiza'dan kaybolan ünlü bir DJ olan erkek kardeşinin gizemli ölümünü çözmeye çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. İşinde oldukça başarılı olan bir DJ, İbiza’da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur. Aradan geçen 20 yılın ardından kaybolan DJ’in cesedi ortaya çıkar. Kardeşinin kaybolmasından beri onun peşine düşen genç kadın, kardeşinin cesedinin bulunmasının ardından olayın perde arkasını öğrenmeye karar verir. Araştırma yapmak için İspanyol adasına giden kadın, burada bilmediği bir dünyaya adım atar ve kendi karakterinin karanlık tarafıyla yüzleşmek zorunda kalır.

19. Freud (2020)

Dizide 1800'lü yıllarda yaşayan ve başarılı bir genç olan Sigmund Freud'un bazı gizemli kaçırılma olayları ile cinayetleri aydınlatabilmek için bir medyum ve bir dedektif ile işbirliği yapmasını anlatmaktadır.

20. You Me Her (2016-2020)

Seks hayatlarını sıkıcı bulmaya başlayan genç çift, aradıkları heyecanı eskort bir kızda bulunca işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. Zira karı koca, aynı kıza abayı yakmak üzeredirler.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Libidoyu Dizginlemek mi? Nafile! Erotizm Dozu Yüksek Sahneleriyle Seyircilerin Aklına Kazınan 31 Film
Erotik Film Kategorisinde İzlerken Ekrandan Gözlerinizi Ayıramayacağınız Tüm Zamanların En İyi 16 Yapımı
Gerçek Cinsel İlişki Sahneleri İçeren Birbirinden Erotik 13 Film
Erotizm İçeren Sahneleriyle Büyük Olay Yaratıp IMDb'de Beğeni Rekorları Kıran En İyi Filmler
Sosyal Mesafenin Epey Bozulduğu 2020'nin En Çok Konuşulan Yerli Dizi Öpüşme Sahneleri

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
YORUMLAR
15.05.2021

Hani vikings nerde amk.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ