LGS ve YKS Sınavları Yapılacak Mı? Bakanı Selçuk'tan Açıklama Geldi...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Liselerde ikinci dönemde tek sınav olacak' açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk, 'YKS ve LGS'nin ertelenmesine ilişkin herhangi bir karar söz konusu değil, belirlenen tarihlerde yapılacak' dedi.

Lise sınavlarının nasıl olacağı veli ve öğrenciler tarafından takip edilirken Bakan Selçuk'tan yeni açıklama geldi. Online eğitime geçilmesinin ardından bilgiler veren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Liselerde yüzde 40'a yakın sınavlar tamamlandı. Liselerde ikinci dönemde de tek bir sınav olacak.' dedi. Milyonlarca öğrenci ve velinin de merak ettiği karneler hakkında konuşan Selçuk, karnelerin 2 Temmuz'da verileceğini ilk kez duyurdu.

LGS ve YKS Sınavları Yapılacak Mı?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ramazan Bayramı sonrası yüz yüze eğitime geçilip geçilmeyeceğine ilişkin konuştu. Bakan Selçuk, liselerde ikinci dönemde de tek bir sınav olacağını açıkladı.

İşte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıklamalarından öne çıkanlar:

Liselerde yüzde 40'a yakın sınavlar tamamlandı. Liselerde ikinci dönemde de tek bir sınav olacak. 

“Öğrencilerimizin yarısına yakını sınavların zamanında yapılmasını istiyor, bir kısmı da ‘biraz daha erteleyin’ diyor. Bizim şu anda bunların ertelenmesine dair bir kararımız söz konusu değil. YKS ve LGS belirlenen tarihlerde yapılacak” dedi.

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!