LGBTİ+'ları Hedef Alan AK Partili Erol Kavuncu: 'Onursuzluklara Müsaade Edilmeyecek'

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, LGBTİ+ bireyleri hedef alarak, eşcinselliğin insan hakkı olmadığını dile getirdi. Kavuncu, 'Bu sapkınlığın 'temel insan hakkı' olduğu söylemi koca bir yalandır. Zira bir hak, hukuken tanınan hak ve hürriyetlerle oluşmaktadır ve sınırlanmaktadır' dedi.

'Sapkınlık bütün inançlar tarafından lanetlenmiştir'

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, eşcinselliğin insan hakkı olmadığını savundu. “Tarih boyunca kadını ana olmaktan, erkeği baba olmaktan uzaklaştırmak fıtrata, yaradılışa aykırı bir sapkınlık olarak kabul edilmiş, bütün inançlar tarafından hem reddedilmiş hem de lanetlenmiştir' diyen AK Partili Kavuncu, ahlaki değerlerin hiçe sayılarak, toplumsal cinsiyet, cinsiyet eşitliği, özgürlük ve onur gibi ‘süslü kavramlarla’ sapkınlığın yayılmaya çalışıldığını ileri sürdü.

'Sapkınlık ve onursuzluklara müsaade edilmeyecek'

Kavuncu, “kadın ve erkeklerin kendi biyolojik kimliklerinden koparılmasının küresel emperyalist güçlerin ve bu güçlerin maşası terör örgütlerinin bir aldatmacası olduğunu” iddia etti.

“Aziz milletimizin her bir ferdi bilmedir ki ’eşcinsellik, sapkınlık’ ülkemizde ne yasalarda ne de milletimizin maşeri vicdanında iddia edildiği gibi hiçbir şekilde temel insan hakkı olarak tanımlanmıyor” şeklinde konuşan Kavuncu, sözlerine şöyle devam etti:

“Cinsel kimlik ve cinsel yönelim yasalarımızda birilerine bir ayrımcılık temeli olarak hiçbir şekilde kabul edilmemiş ve tanımlanmamıştır. Bu sapkınlığın ‘temel insan hakkı’ olduğu söylemi koca bir yalandır. Zira bir hak, hukuken tanınan hak ve hürriyetlerle oluşmaktadır ve sınırlanmaktadır. Bu nedenle her türlü hastalıklı davranışlardan ailemizi ve neslimizi korumak, kadim değerlerimizi ve milli kültürümüzü muhafaza etmek en başta devletimiz, ilgili kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere her birimizin asli ve öncelikli görevimizdir. Güçlü devletimiz, asil ve necip milletimiz, kutsal aile kurumumuzu ve nesil güvenliğimizi tehdit eden her türlü sapkınlık ve onursuzlukların ülkemizde mayalanmak istenmesine, asla müsaade etmeyecektir, hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
YORUMLAR

Hmmm, dijjj gucler diyorsunuz.

25.09.2022

Ekonomik krizin konuşulmaması için nefret suçu işlemekten korku diktası oluşturmaktan yeni düşmanlar yaratmaktan yalandan iftiradan zerre çekinmiyorlar. Kimlikler üzerinden nemalananlar kutuplaştıra kutuplaştıra insanların ölmesinden zevk alan nefretle beslenen farklılıkların zenginlik olmasını yok sayan birbirine düşman gibi bakan bir toplumu daha da cesaretlendirdi, bundan daha büyük kötülük yok. Şort giyene düşman, eşcinsele düşman, içki içene düşman sanıyorlar ki ülkede bir tek bunlar yaşıyor ülke tapulu malları halbuki siz kimsiniz. Hem sizin reisiniz değil mi Bülent Ersoy'u sarayda ağırlayan ve 2002'de eşcinsellerin haklarını koruyacağım yasal güvence altına alacağım diyen. Gelir dağılımı kopmuş alım gücü magma seviyesine inmiş tek dertleri lgbt, chp, hdp falan. Sandık gelsin de siee go.

25.09.2022

Bademlemeyi Cüppeli Ahmet savundu, anlattı, Osmanlı saraylarında bunun için erkek çocuklar özel olarak seçilir, ona göre bedeni hazırlanırmış. Literatüre bile girdi.

TÜM YORUMLARI OKU (17)