LGBTİ Bayrağı Uzayda Dalgalandı

Planting Peace adlı sivil toplum kuruluşu, lezbiyen, gay, biseksüel, transeksüel, intersekslerin (LGBTİ) insan hakları mücadelesine destek vermek için  gökyüzüne bir gökkuşağı bayrak gönderdi ve “uzayın LGBTİ dostu olduğu” açıklaması yaptı.

Gökkuşağı bayrağı, üç saat içinde 33 kilometre yükseldi ve atmosferin sınırına yaklaşmasıyla serbest düşüşe geçti.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
30.09.2016

Yeter ama. Uzay LGBTİ dostuymuşmuş. Bir gay ile ben kanunlar karşısında eşit miyim ? Evet. Ama anlamadığım bir şekilde "Onur Yürüyüşü", Uzay'da LGBTİ bayrağı açma falan yapıyorlar. Böyle böyle yaparak kendinize özel haklar talep ediyor gibi oluyorsunuz ve insanları homofobikliğe yönlendiriyorsunuz. Haberiniz olsun da.

01.10.2016

Sen istediğin kişiyle resmi evlilik yapabiliyorsun, bir gay sevdiği ile aynı evi bile paylaşamayabiliyor. Sen bir cinayete kurban gittiğinde kanun harekete geçiyor, katilini buluyor. Bir gay öldürüldüğünde kimsenin umurunda olmuyor; kanun, hak, adalet sistemi çalışmıyor. (bkz. 20 küsür kez ertelenen Ahmet Yıldız davası) Ve daha bir sürü şey sıralanabilir. Sonuç olarak 'sen bir gay ile kanunlar karşısında eşit değilsin.' Devlet sistematik yapısını bir kenara bırakırsak, toplumsal olarak da hiçbir zaman bir gay ile eşit değilsin. Hor görülmüyorsun, alay konusu olmuyorsun, istediğin kişiyle el ele yürüyebiliyorsun, sırf cinsel yöneliminden dolayı öldürülmüyorsun. LGBT bireyler yılın bir gün çıkıp özgürce(!) yürüyor, bayrak uzaya gönderiyor. Çünkü bunca eşitsizliğe, bunca dışlanmaya karşın hala var olduklarını ve olmaya devam edeceklerini gösteriyorlar. Kimse özel hak talep etmiyor anlayacağın, olması gereken hakkını istiyor sadece.

30.09.2016

uzaylılar verilen mesajı yanlış anlamasın

Dünyanın gözetlemekle görevli Ufoda vardiya değişimyle yeni gelen uzaylılar tepemizdeyken, Ufo da geçen konuşma: -hacı + ne var lan-olum aşağı bak ne var+oha LGBT mi lan bunların bayrağı-girelim mi?+girelim de ziksinler-yok olum ne alakası var+Olum manyak mısın, adam adama, adam kadına kadın kadına amk ne bulsalar zikmişler, bizi mi pas geçecekler, tak vitesi 6 ya tak tak tak....

TÜM YORUMLARI OKU (37)