LGBT Temalı Kitaplar Öneren Başörtülü Sema Nur'a Gelen Tehdit Mesajlarını Okuyunca Kanınız Donacak!

YouTube'da kitap tanıtımı yapan ve aynı zamanda kendisi de yazar olan Sema Nur, yaşadığı zor süreci sosyal medya hesabından paylaştı. Sema Nur'un önerdiği LGBT temalı kitaplar için gelen tehdit mesajlarını okuyunca kanınız donacak!

Sena Nur Işık'ı YouTube takip edenler belki bilir. Kendisi kanalında çeşitli kitap tavsiyeleri veriyor. Bunun yanında da Sena Nur aynı zamanda bir kitap yazarı.

Geçtiğimiz günlerde kanalından LGBT temalı birkaç kitabı tanıtan Sema Nur, bazılarının büyük tepkisine yol açtı.

Önce Yeni Şafak isimli oluşum Sema Nur'u sosyal medyada hedef tahtasına koydu.

Tepkiler o kadar çok yükseldi ki, iş artık tehdit boyutuna ulaştı. Sema Nur Twitter hesabından kendisine gelen tehditleri böyle paylaştı 👇

Sema Nur gelen eleştirilere bu şekilde yanıt verdi 👇

twitter.com

Linç tayfa dışında genç yazara destek verenlerin sayısı da hiç az değil

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bakalım insanlar birbirlerine saygı duymayı ne zaman öğrenecek?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Tesettür Konusunda Erkeklerin Çenelerini Kapatmasını Söyleyen Kadın Kullanıcı Tartışma Yarattı!
Eşleri ve Sevgilileri Tarafından Uğradıkları Baskıdan Kaçmayı Başaran Cesur Kadınların Yeni TikTok Akımı
Dünyanın En Popüler Ülkesi Kore'nin Acımasız Yüzü Olan Katı Güzellik Standartları

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
01.08.2022

Eğer başka dinden olsaydım muhtemelen bütün Müslümanları katil olarak görürdüm. Şu yorumlara bak. Kafa kesmeler, satırla doğramalar. İslam dini bu mu ya. Yanlış yaptığını düşündünüz madem güzel güzel uyarın. İğreniyorum bu sözde müslümancıklardan.

01.08.2022

kadının tanıttığı kitabı kaç kişi okumuşta, kadını yargılıyorlar merak ediyorum. Hele bi okuyun önerilen kitabı ondan sonra kızın kızacaksanız. Ayrıca bakanlık izin vermiş ve her yerde satılan bir kitap. Ama troll ordusu yine salyalarıyla eleştiriyor :)

Onlar kutsal kitaplarını bile 1 kere olsun okumadılar, neden bahsettiğinden bi haberler. Sen lgbt kitabı okuyun diyorsun, bu kitleden çok şey bekliyorsun. Onların hayattan tek beklentisi var; birisini hedef göstersinler onlarda gidip ısırsın.

Pasif Kullanıcı
01.08.2022

Kardeşim madem tesetturlusun ve Allah'ın kurallarına uyuyorsun o zaman kalkıp ta Kur'an da açıkça lanetlenmiş olan bir olayı savunan tarzda kitaplar önermek bence yanlış. Tehdit mesajları falan zaten savunulacak bir durum değil ama bu kardeşimizin yaptığı bana göre yanlış. Dindarsan ona göre yasamalisin değilsen de ona göre yasamalisin, hem dindar olayım hem de Kur'an'da lanetlenmiş olayları savunayim diye bir kafa olamaz. Şimdi özgürlük kelebekleri tarafından linç olacağıma adım kadar eminim ama doğrular bunlar.

Pasif Kullanıcı
01.08.2022

Güzel dostum günümüzde öyle bir düşünce tarzı hakim oldu ki insanlarda. Herkes her şeyi yapabilir, yapılan her şeyin adı özgürlük, eğer aksini iddia edersen de yobaz, geri kafalı, örümcek kafalı gibi hareketlere maruz kalıyorsun. O yüzden çoğunlukla aynı düşünmeyen, siyonist emellere hizmet eder tarzda yorum yapmayan herkes lince uğruyor.

TÜM YORUMLARI OKU (30)