LGBT İçin Bir Kez Daha 'Sapkın' Diyen Soylu: 'Twitter Demokrasinin Kimyasını Bozuyor'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hem kendisinin hem de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hesaplarına uygulanan kısıtlamaların ardından sosyal medya platformu Twitter'a tepki gösterdi. LGBT için bir kez daha 'sapkın' ifadesini kullanan Bakan, Twitter'ı 'Ülkelerin ve demokrasinin kimyasını bozmaya çalışmakla' suçladı.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Terör örgütlerine ve sapkın LGBT'ye koruma kalkanı oluşturan Twitter, şahit oluyoruz ki eline geçirdiği iletişim tekeliyle ülkelerin kimyasını, demokrasinin kimyasını, huzurun kimyasını bozmaya çalışmaktadır. Emperyalizmin bu oyuncağı, insanlığı teslim alamaz.' değerlendirmesinde bulundu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Silinen Tweet'i paylaşan Soylu: "Bahçeli’nin ifadelerine tahammül edemeyen Twitter’ın tutumunu kınıyoruz"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ne olmuştu?

Soylu'nun Boğaziçi Üniversitesi Paylaşımlarına Twitter'dan 'Nefret Söylemi' Uyarısı

Twitter son olarak Bahçeli’nin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemcilerle ilgili "Evlat değil başları ezilmesi gereken zehirli yılanlardır" dediği paylaşımı silmişti 👇

Protestoculara 'Başı Ezilmesi Gereken Zehirli Yılanlar' Demişti: Twitter, Bahçeli’nin Paylaşımını Sildi!

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

MetroPOLL Araştırması: Millet İttifakı'na Destek Artıyor
Türkiye'nin Gündemi Z Kuşağı: 'Kontrolleri Zor ve Öngörülemezler'
Tacizle Suçladığı Polis Verem, Kızı Panik Atak Hastası Olunca Vicdan Yaptı: 'Tuzak Kurup İftira Attık'

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
04.02.2021

Satılmadık yer bırakmadılar emperyalizmden bahsediyor, yine iftira yine nefret söylemi yine kutuplaştırma. Erdoğan, 2002'de "Eşcinsellerin de kendi hak ve özgürlükleri çerçevesinde yasal güvence altına alınması şart” demişti ne değişik adamlarsınız siz ya. Namertsiz sokaklar ve twitter istiyoruz.

04.02.2021

Bir grup insana "sapkın" diyerek hakaret etmeyi demokrasi sanan adam içişleri bakanlığı yapıyor inanılmaz. Sonra Z kuşağı bize niye oy vermiyor derler. Resmen rahat hakaret edemiyorum diye ağlıyor.

04.02.2021

Bir düşünün erkeksiniz ya da kadınsınız ya da LGBT bireysiniz diye elinizden, yaşam hakkınız, barınma hakkınız, işiniz alınıyor ve seks işçiliğine itiliyorsunuz. Hem yok sayılıyor hem de sapkın ilan ediliyorsunuz. Bu gün LGBT bireye yapan yarın heteroseksüel bir erkeğe bir kadına aynı cinsiyetçiliği yapabilir. Devlet adamı nefret çağrısı yapmak yerine cinsiyet ayırmadan vatandaşına sahip çıkıp haklarını korumalı. Birde güya ALLAH adını anıyorlar!

TÜM YORUMLARI OKU (34)