Leyla İle Mecnun'da Küslük: Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan Arasında Kavga

Exxen platformunda yıllar sonra yeniden yayınlanmaya başlayan Leyla İle Mecnun dizisi ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Dizinin Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt ile İskender'i Ahmet Mümtaz Taylan karakterlerinin birlikte sahnelerinin olmamasının nedeni anlaşıldı. Fenomen dizinin ikinci sezon çekimleri başlarken, Cengiz Bozkurt ile Ahmet Mümtaz Taylan'ın birlikte sahnelerinin olmamasının sebebi olarak iki ünlü ismin aralarının bozuk olduğu iddia edildi. İşte Leyla ile Mecnun'da yaşananlar...

10 yıl sonra tekrardan Exxen platformu aracılığı ile seyircisi ile buluşan fenomen dizi Leyla İle Mecnun’nun 2. sezon çekimleri başladı. Tüm kadronun tekrardan bir araya geldiği dizide bir ayrıntılı seyircilerin gözünden kaçmadı. İşte Leyla ile Mecnun'da yaşanan gerginlikler...

Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan Kavga Mı Etti?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Leyla İle Mecnun dizisinin Erdal Bakkal’ı Cengiz Bozkurt ile İskender’i Ahmet Mümtaz Taylan’ın beraber sahneleri bulunmamakta. Bunun sebebinin iki oyuncunun küs olduğundan kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Küslüklerinin kamera arkası çalışanların dediğine göre 9 yıl öncesine dayandığı bildirildi. Set çalışanlarına karşı sürekli kaba tutumlar içinde olduğu ve mobbing yaptığı öne sürülen Ahmet Mümtaz Taylan’la yardımcı yönetmenin kavgasının da bardağı taşıran son damla olduğu belirtildi.

Ahmet Mümtaz Taylan İçin Mobbing İddiası

Leyla ile Mecnun”un dağ başında çekilen bir sahnesinde yardımcı yönetmen, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sürekli bağırmasına ve hakaretlerine dayanamadı! 

Bunun üzerine; “Yeter, artık senin bağırmalarına, aşağılamalarına katlanamıyorum, evli barklı adamım ben’ deyip çekim ortasında ekibiyle beraber işi bıraktı ve yine aynı sezonda set amiri birkaç kez “Ekibime küfretme” diyerek Taylan’ın üzerine yürüdü ve yumruklaşma son anda önlendi.

Cengiz Bozkurt: Bize Zehir Etti!

Cengiz Bozkurt yaşanılan bu olayın ardından, ‘Adam eğlenerek

çekeceğimiz dizinin her gününü zehir etti. Bir daha bu adam ile aynı sete

çıkmam’ açıklamasında bulundu.

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR

Kimse bir şey yazamamış. "Ne samimi ekip yav" dediğimiz insanların arasında da neler dönüyor diye görmenin şoku mu, yoksa "yalandır abi" diye inkar mı?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ