Leyla Dizisinin Son Bölümüne Alperen Duymaz'ın ve Cemre Baysel'in Kadına Şiddet İsyanları Damga Vurdu!

Sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak görülen Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... dizisi yeni bölümüyle yine büyük beğeni topladı. Bölüme kadına, çocuğa ve hayvana şiddet isyanları damga vurdu.

Cemre Baysel ve Alperen Duymaz'ın başrollerini paylaştığı Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... dizisi yeni bölüm açılışında çocuklara yönelik şiddet ve istismara yönelik bir metin yayınladı.

Bölüm boyunca kadın, çocuk ve hayvanlara yönelik şiddetle ilgili sahnelere yer verilen dizide verilen mesajlar beğeni topladı.

"Bu insanlar nereden cesaret buluyorlar kadına, çocuğa, hayvana zarar vermeyi? Tabi sonunda ceza almayacaklarını bildikleri için bu kadar rahatlar. Bu ülke ne zaman bu hale geldi?" diyen Civan, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Bir başka önemli sahne:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Siz bölümü nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Esra Erol'da Kendisinden 34 Yaş Küçük Eşini Arayan Ali Rıza Bey'in "Kızımı Öldürdüm" İtirafı Şoke Etti!
Bir X Kullanıcısı Kızıl Goncalar'da Zeynep ve Gülayşe Üzerinden İlginç Bir Teori Üretti!
Yalı Çapkını'nda Ferit'in Yeni Partneri Olduğu İçin Eleştirilen Pelin Akil'den SeyFer İtirafı!

Popüler İçerikler

Kadın Öğretmenlere Kıyafet Eğitimine Tepkiler Büyüyor: "Disiplin Soruşturmaları Artabilir"
İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
Aldığı Bursla Yurt Dışı Tatili Yaptığı İddia Edilen Öğrenci Tepkilerin Üzerine Açıklama Yaptı
YORUMLAR
17.10.2024

Bir saniye, Sakla Beni adlı dizide oynamıştı daha 4 ay önce Cemre Baysel. Dizisi final yapınca Leyla adlı bu dizi çekiminde yine ve tekrar başrolü kaptı. 'Sakla Beni' de çocukların oyun oynarken seks yapmaları izletildi. Yanlış okumadınız. Bu sahne çekildi. Hemde oynayan çocuk oyunculardı. Şimdi mi duyar kastınız? Duyarlılık o rolü kabul etmemekte, o senaristlere rest çekmekte... Ulan deselerdi ki şu surlarda kafası kesilerek katledilen kızın hayatını film/dizi yapıcaz, oynamam diyecek oyuncu da yok, izlemem diyen seyirci de yok. Hatta gişe veya reyting rekoru kırılır tam da o sahne de... Hepiniz gerçek hayatta da rol yapıyorsunuz, derdiniz tv de olmak, başrol olmak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ