Lerzan Mutlu ile Ceren Hindistan İcralık mı Oldu? Ceren Hindistan Lerzan Mutlu'ya Ne Kadar Ödeyecek?

2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden biri olan oyuncu Ceren Hindistan ve şarkıcı Lerzan Mutlu magazin gündeminde yer alıyor. Ceren Hindistan'ın “sürtük” diyerek hakaret ettiği Lerzan Mutlu, genç oyuncuya dava açmıştı. Açtığı davada 7 bin liralık tazminat cezasına çarptırılan Hindistan, bu parayı ödemedi. Arabesk-fantezi türündeki şarkılarıyla tanınan Lerzan Mutlu, Ceren Hindistan hakkında toplam 20 bin 90 lira 22 kuruşluk icra takibi başlattı. İşte tüm detaylar...

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, bir dönem sunuculuğunu yaptığı televizyon programının yayını esnasında Ceren Hindistan’ın iş insanı Ümit Aslan’la yaptıkları imam nikahlı evlilikleriyle alakalı bir eleştiride bulunmuştu. Güzel oyuncu Ceren Hindistan bu eleştirilere karşı sessiz kalmamış ve sosyal medya hesabından, “Türkiye’nin iki seviyesiz sürtüğü çıkmış bizi eleştiriyor. Hangi vasıfla? Yaşam bizim dedikodusu sizin, hayırdır? İmam nikâhlı da olurum resmi nikâhlı da… Yaşam benim değil mi? Size mi vereceğim hesabını! Kabul eden benim, yaşayan benim! Sana ne! Yeni doğum yapmış bir anneye bunu yaptığınız için Allah sizin belanızı versin!” ifadelerini kullanmıştı. Hindistan bir süre sonra paylaşımını silmişti.

Ceren Hindistan Hakaret Suçundan Ceza Aldı!

Lerzan Mutlu, genç oyuncu Ceren Hindistan’ın bu hakaret içeren paylaşımı yüzünden savcılığa şikayetçi oldu. İstanbul 54. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davada Ceren Hindistan hakaret suçundan bin 160 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Lerzan Mutlu Bir Dava Daha Açtı!

Lerzan Mutlu, ceza davasının sonrasında avukatı Barbaros Bursalıoğlu aracılığıyla Ceren Hindistan’a 10 bin liralık bir dava daha açtı. Manevi tazminat davası açan Mutlu'nun avukatı, müvekkilinin manevi olarak sıkıntı yaşadığını iddia etti. Avukat Bursalıoğlu, “Davalı, yaptığı eylemden sonra müvekkil ile iletişim kurmamış, özür dilememiş ve pişmanlığını dile getirmemiştir” ifadelerini kullandı.

Ceren Hindistan 7 Bin Lira Manevi Tazminat Ödeyecek!

İstanbul Anadolu Asliye Hukuk Mahkemesi’nde yaklaşık iki senedir devam eden davada mahkeme Lerzan Mutlu’yu haklı buldu ve Hindistan’ın 7 bin lira manevi tazminatı faiziyle beraber ödemesine hükmetti.

Toplam 20 bin 90 lira 22 kuruş!

Ceren Hindistan Lerzan Mutlu'nun kazandığı tazminatı ödemedi. Parasını tahsil edemeyen Mutlu Ceren Hindistan’la icralık oldu. Şarkıcı Lerzan Mutlu’nun avukatı Barbaros Bursalıoğlu İstanbul İcra Müdürlüğü’ne başvurarak, avukatlık ücreti ve icra masraflarıyla beraber toplam 20 bin 90 lira 22 kuruş alacağın tahsilini istedi.

Bu Haberler de ilginizi Çekebilir

Ceren Hindistan Davasında Yeni Haber! Mahkeme Kararını Verdi...

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede