Leman Bu Haftaki Kapağına İsrail Savunma Bakanı'nı Taşıdı! 'Hangi Hayvan Hastaneleri Vurur?'

Haftalık mizah dergisi Leman, bu hafta kapağına İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın 'insansı hayvanlarla savaşıyoruz' ifadelerini taşıdı. 

Hamas'ın El Kassam Birlikleri'nin 7 Ekim'de İsrail'e düzenlediği saldırılar sonrası bölgede şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Dünya kamuoyu bölgeye itidal çağrısında bulunurken, yetkililerden sert açıklamalar geliyor.

Geçtiğimiz hafta Gazze'ye 'tam abluka' emri veren İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, bölgede elektriklerin kesileceğini, gıda girişinin durdurulacağını açıklamıştı. Gallant açıklamasında 'İnsansı hayvanlarla savaşıyoruz, buna göre hareket ediyoruz' ifadesini kullanmıştı.

Haftalık mizah dergisi Leman o ifadeleri bu haftaki kapağına taşıdı. Kapakta bir gazetecinin İsrailli bir yetkiliyle röportajı canlandırılırken, yetkilinin 'İnsansı hayvanlarla savaşıyoruz' sözlerine 'Hangi hayvan fosfor bombası kullanır, hangi hayvan hastaneleri vurur ki?' sorusu yöneltildi.

İlgilinizi çekebilir 👇

Es Geçmedi! LeMan'dan Tartışmaları Daha da Alevlendirecek Hareket: 'Abdülhamid' Göndermeli Şampiyonluk Kapağı
Leman 'Cari Açığa Dev Kaynak' Diyerek Vatandaşı İşaret Etti!

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.10.2023

Esas bomba bu olmuş helal olsun Leman👏

18.10.2023

Adamın açıklaması Tevrat'a uygun aslında. Kitapta yok edilmesi emredilen Amalika isimli bir kavimden bahsediyor ve bunlar insana benzeyen hayvanlar olarak tarif ediliyor ve bunların Yahudilerin vadedilmiş topraklarını istila ettiği ve sürülmeleri gerektiği anlatılıyor. Ve bu kavmin şimdiki Filistinliler olduğuna inanmışlar. Bu açıdan bakınca İsrail'in tüm hareketleri kitaba uygun ilerliyor.

18.10.2023

İsraili orada amerika zoruyla kurdurup 50 senedir milletin başına bela ettiler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ